Iskolatáska, tolltartó akciók
iskolaszer.com Faber Castell írószer szett

iskolaszer.com Faber Castell írószer szett


Készlet kisöprő akció a PAPIRONNÁL!
Minden nap más termékek akcióban, érdemes webáruházunkat
figyelni! 


Egyes termékek verhetetlen jó áron!

Most érdemes vásárolni! Iskoláknak, osztályoknak egyedi kedvezmények! 
  
Ön jó helyen jár!
Tudja, hogy az egyik legnagyobb választékkal bíró iskolaszer webáruház!!!?
 
Ha már sehol nem találja a terméket, a márkát írjon nekünk!


Több mint 600nm vásárolhat személyesen: Jászberény, Apponyi tér 1

Már Budapesten is!  15.kerület Szentmihályi út 171. /China mart/
 web megrendelését itt is átveheti,  sőt be is vásárolhat!   H-P: 8-18-ig   Sz: 9-14-ig
facebook
23 éve Papiron
23 év garancia - Papiron
Termekek márka szerint
Még több márka »
Termékek design szerint
Még több design »
Iskolakezdési tanácsok
Katalógusok

               Iskolatáskák


               Samsonite               IRODASZER


Hírlevél

Töltse le ingyenes segédanyagunkat!
További web áruházaink


Blog
BÚÉK! Kezdjük együtt az évet!
2018-01-05 17:23
Sikerekben Gazdag és Boldog Új Évet kívánunk minden Olvasónknak, Vásárlónknak! Mindenki beírta már a legfontosabb évközi dátumokat a naptárba – esküvő, keresztelő, nyaralás? Még nincs határidőnapló? Hadd segítsünk, még utolsókat rohamoz januárban a naptár-szezon, de érdemes mihamarabb, mert gyorsan fogynak a minták. Önnek melyik a kedvence? Várja Önt az új évben is: a Papiron Kft. […]
Még több blog »

23 év garancia

23 éves a Papiron!
 
És ez alatt nem az éveink számát ünnepeljük, hanem a 23 év alatt szerzett tapasztalatunkat értékesítés és termékeink területén. Ez alatt több nívós világmárka bekerült sorban a polcainkra; a Samsonite táskák, amelynek kiemelt forgalmazói vagyunk; a Faber-Castell, a művészkellék-nagyhatalomnak; a Make Notes portugál márka, amely még csak a mi boltunkban jelent meg Magyarországon. Ott vannak a polcainkon a Parker gyönyörű tollai, vagy Swarovski termékeink, s ami papír-írószer csak rendelkezésünkre állt beszerezni, szem-szájnak ingere. Vagy kisiskolásnak és egyetemistának. 
Öt webáruház áll rendelkezésére minden partnerünknek és kedves ügyfelünknek, hogy szegmentált termékkínálattal találkozva minél könnyebben megtalálják a kívánt árut, és amelyeken folyamatos frissítés alatt állnak akcióink és híreink. Két blogunkban is beharangozzuk újdonságaink és ismertetjük kollekcióinkat - de további terveink is hegyekben állnak!
Lézergépek, nyomtatók és professzionális kollegák állnak rendelkezésére szolgáltatásunkon, ahol naponta születnek gyönyörű gravírozások, akár üvegbe, fémbe, fába. Névjegyekben, táblákban, fényképes ajándéktárgyainkban verhetetlenek vagyunk, akár bélyegzőkészítésünkben, amit akár egy órán belül odaadunk Önnek készen.
23 év alatt tapasztaltak lettünk termékeinkben is, kereskedelemben is. Szüntelen fejlesztjük webáruházaink és tudásunk, boltunkban pedig biztos segítséget kap, akár irodaszert keres, akár bőröndöt, akár a kreatív termékeink közt bóklászik. Évente két hónapon át több száz kisiskolást és nagyobbat készítünk fel útjára az iskolába - s utána is segítünk pótolni az elmaradtakat és a betelt füzeteket. Szezonális kirakatunkat Jászberény környékén és messzebb is mindig dicsérik, ahol a legújabb trend és a klasszikus ízlés egyaránt képviseltetni szokta magát.
Megnyílt ebben az évben budapesti üzletünk is, a Szentmihályi út 171. alatt, sok-sokhónapnyi munka után, és máris rengeteg visszatérő, elégedett vásárlónk ragaszkodik hozzá. Ez nekünk több, mint elismerés. Sőt, forgalomba került saját márkánk, a Mateos is!
És nem utolsósorban: 23 év eredménye ez a remek kollektíva, ahol nap mint nap vásárlóink százait szolgáljuk ki. Szakképzett, kedves ügyfélszolgálat, eladók, munkatársak, akik már sok elképzelést váltottak valóra – remélem, a következő talán az Öné lesz.
23 évünkben a jelenre vagyok a legbüszkébb: egy olyan sikertörténet, amit nem is mind a fent elmondottaknak, hanem ÖNÖKNEK köszönhetünk! Köszönjük vásárlásaik és megrendeléseik, dicséreteik és mindazt a tapasztalatot, amiből tanultunk és fejlődtünk. Köszönjük ezeket az elmúlt éveket és a következő 23 évben is ugyanilyen örömmel várjuk Önöket boltjainkba, webshopjainkba!
Ha papír után jár – a Papironnal jól jár!