Iskolatáska, tolltartó akciók
iskolaszer.com Faber Castell írószer szett

iskolaszer.com Faber Castell írószer szett


Készlet kisöprő akció a PAPIRONNÁL!
Minden nap más termékek akcióban, érdemes webáruházunkat
figyelni! 


Egyes termékek verhetetlen jó áron!

Most érdemes vásárolni! Iskoláknak, osztályoknak egyedi kedvezmények! 
  
Ön jó helyen jár!
Tudja, hogy az egyik legnagyobb választékkal bíró iskolaszer webáruház!!!?
 
Ha már sehol nem találja a terméket, a márkát írjon nekünk!


Több mint 600nm vásárolhat személyesen: Jászberény, Apponyi tér 1

Már Budapesten is!  15.kerület Szentmihályi út 171. /China mart/
 web megrendelését itt is átveheti,  sőt be is vásárolhat!   H-P: 8-18-ig   Sz: 9-14-ig
facebook
23 éve Papiron
23 év garancia - Papiron
Termekek márka szerint
Még több márka »
Termékek design szerint
Még több design »
Iskolakezdési tanácsok
Katalógusok

               Iskolatáskák


               Samsonite               IRODASZER


Hírlevél

Töltse le ingyenes segédanyagunkat!
További web áruházaink


Blog
BÚÉK! Kezdjük együtt az évet!
2018-01-05 17:23
Sikerekben Gazdag és Boldog Új Évet kívánunk minden Olvasónknak, Vásárlónknak! Mindenki beírta már a legfontosabb évközi dátumokat a naptárba – esküvő, keresztelő, nyaralás? Még nincs határidőnapló? Hadd segítsünk, még utolsókat rohamoz januárban a naptár-szezon, de érdemes mihamarabb, mert gyorsan fogynak a minták. Önnek melyik a kedvence? Várja Önt az új évben is: a Papiron Kft. […]
Még több blog »

23 éves a Papiron


23 évesek lettünk!

A  23 év nagyon sok munkával, mozgalmas és  sikerekben gazdag volt a PAPIRON KFT életében. 23 év sok tekintetben nem egy hosszú idő, mégis egy cég életében /PAPIRON KFT/ nagyon sokat jelent főleg a mai gazdasági viszonyok között, hogy ennyi ideig egy erős versenyképes piacon  tartósan a piacon tudunk maradni. Ami a legfontosabb jelentőséggel bír, hogy évről évre tudunk fejlődni.
Ha megkérdeznék tőlem értékeljem az elmúlt 20 évet, akkor azt mondom, van mire büszkének lennünk . Természetesen mind ez Önök nélkül nem jöhetett volna létre. Hálásak vagyunk vásárlóinknak akik a 20év során megtiszteltek bennünket, hogy nálunk vásárolták meg gyermekeik részére az iskolaszereket. Kezdetben kevés márkát tartottunk, de mára már a világ összes jelentős márkája fellelhető üzletünkben /550 nm/ és katalógusunkban.  Ebből a 20 éves alkalomból kívánjuk felújítani üzletünket modernizálni a 21 század elvárásainak megfelelően.  Kiemelt forgalmazói vagyunk a Faber-Castell irodaszereknek, a Samsonite táskáinka, a Maped jó hírnevű termékeinek, valamint a hazai Ico iró és irodaszer márkának egyarán.

A 20 év alatt a Papiron Kft. jelentős piaci tényezővé nőtte ki magát.

Ehhez viszont nagyon sok munkára volt szükség, nagyon sokat tettünk azért, hogy ezt elérjük. Először is nagyon nagy hangsúlyt fektettünk a minőségre, hogy minden vásárlónkat egyformán magas színvonalon tudjunk kiszolgálni, hogy legendás szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Ennek érdekében 2001-ben bevezettünk cégünknél egy vállalat irányítási rendszert,  majd 2010-ben ezt lecseréltük  egy még jobb minőségirányítási rendszerre.  A kollégák minden munkakörben magas színvonalú és folyamatos képzéseken vesznek részt, hogy a minőség folyamatosan fenntartható legyen. Ugyanakkor fontosnak tartjuk a technikai háttér (a különböző gépek, berendezések, gépjárműpark) fejlesztését és magas színvonalon tartását, mert ez szintén hozzájárul ahhoz, hogy vevőink a legmagasabb nívójú kiszolgálásban részesüljenek. Ezért vásároltunk új lézergravírozó gépet is mely szintén hozzájárul a magas színvonalon történő szolgáltatáshoz.

A 23 éves évforduló alkalmából

- 23 év tapasztalatával,
- 23 alkalommal,
- 23 kedvező ajánlatot kínálunk Önöknek.

Figyelje hírleveleinket, akcióinkat. Bízunk benne, hogy minden kedves meglévő és új partnerünk talál köztük számára megfelelőt, és ezáltal a következő 20 évben is a Papiron Kft-t választják üzleti partnerüknek. Ajánlatainkat megtalálja értékesítő kollegáinknál, hírleveleinkben, illetve a PAPIRON KFT. megújult honlapján!
Cégünk az Önök megbízható partnere az iskolaszerek Irodaszer beszerzésre! Válassza a minőség mellé a megbízhatóságot.
A 23 év alatt nem csak üzlet területünk tízszereződött meg hanem az egész országra kiterjedő csomagküldő szolgálatunk által rendelhet munkahelyére, otthonába kényelmesen tőlünk iskolaszereket jó áron!
Várjuk a következő 20 évben is szeretettel!
Köszönettel az Ön legendás szolgáltatója a Papiron Kft.