Iskolatáska, tolltartó akciók
facebook
23 éve Papiron
23 év garancia - Papiron
Telefon: 30/388-3321 Cím: 1152 Budapest, Szentmihályi 171.
Termekek márka szerint
Még több márka »
Iskolakezdési tanácsok
Katalógusok

               Iskolatáskák


               Samsonite               IRODASZER


Hírlevél

Töltse le ingyenes segédanyagunkat!
További web áruházaink


Blog
Tombol a naptárszezon!
2017-10-18 08:31
Az év vége ott kezdődik, ahol a naptárak megjelennek. És ha egy évre meghatározza hangulatunkat a falinaptár, ahogy reggel kicsoszogunk a meleg papucsban hogy megtekintsük hogy milyen hideg van odakint és ideje a meleg kávénak – akkor egy jó választott, áttekinthető naptár a rend nyugalmával tölthet el minket. Ó, választék pedig van bőven, mintában, formában, […]
Még több blog »

23 éves a Papiron


23 évesek lettünk!

A  23 év nagyon sok munkával, mozgalmas és  sikerekben gazdag volt a PAPIRON KFT életében. 23 év sok tekintetben nem egy hosszú idő, mégis egy cég életében /PAPIRON KFT/ nagyon sokat jelent főleg a mai gazdasági viszonyok között, hogy ennyi ideig egy erős versenyképes piacon  tartósan a piacon tudunk maradni. Ami a legfontosabb jelentőséggel bír, hogy évről évre tudunk fejlődni.
Ha megkérdeznék tőlem értékeljem az elmúlt 20 évet, akkor azt mondom, van mire büszkének lennünk . Természetesen mind ez Önök nélkül nem jöhetett volna létre. Hálásak vagyunk vásárlóinknak akik a 20év során megtiszteltek bennünket, hogy nálunk vásárolták meg gyermekeik részére az iskolaszereket. Kezdetben kevés márkát tartottunk, de mára már a világ összes jelentős márkája fellelhető üzletünkben /550 nm/ és katalógusunkban.  Ebből a 20 éves alkalomból kívánjuk felújítani üzletünket modernizálni a 21 század elvárásainak megfelelően.  Kiemelt forgalmazói vagyunk a Faber-Castell irodaszereknek, a Samsonite táskáinka, a Maped jó hírnevű termékeinek, valamint a hazai Ico iró és irodaszer márkának egyarán.

A 20 év alatt a Papiron Kft. jelentős piaci tényezővé nőtte ki magát.

Ehhez viszont nagyon sok munkára volt szükség, nagyon sokat tettünk azért, hogy ezt elérjük. Először is nagyon nagy hangsúlyt fektettünk a minőségre, hogy minden vásárlónkat egyformán magas színvonalon tudjunk kiszolgálni, hogy legendás szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Ennek érdekében 2001-ben bevezettünk cégünknél egy vállalat irányítási rendszert,  majd 2010-ben ezt lecseréltük  egy még jobb minőségirányítási rendszerre.  A kollégák minden munkakörben magas színvonalú és folyamatos képzéseken vesznek részt, hogy a minőség folyamatosan fenntartható legyen. Ugyanakkor fontosnak tartjuk a technikai háttér (a különböző gépek, berendezések, gépjárműpark) fejlesztését és magas színvonalon tartását, mert ez szintén hozzájárul ahhoz, hogy vevőink a legmagasabb nívójú kiszolgálásban részesüljenek. Ezért vásároltunk új lézergravírozó gépet is mely szintén hozzájárul a magas színvonalon történő szolgáltatáshoz.

A 23 éves évforduló alkalmából

- 23 év tapasztalatával,
- 23 alkalommal,
- 23 kedvező ajánlatot kínálunk Önöknek.

Figyelje hírleveleinket, akcióinkat. Bízunk benne, hogy minden kedves meglévő és új partnerünk talál köztük számára megfelelőt, és ezáltal a következő 20 évben is a Papiron Kft-t választják üzleti partnerüknek. Ajánlatainkat megtalálja értékesítő kollegáinknál, hírleveleinkben, illetve a PAPIRON KFT. megújult honlapján!
Cégünk az Önök megbízható partnere az iskolaszerek Irodaszer beszerzésre! Válassza a minőség mellé a megbízhatóságot.
A 23 év alatt nem csak üzlet területünk tízszereződött meg hanem az egész országra kiterjedő csomagküldő szolgálatunk által rendelhet munkahelyére, otthonába kényelmesen tőlünk iskolaszereket jó áron!
Várjuk a következő 20 évben is szeretettel!
Köszönettel az Ön legendás szolgáltatója a Papiron Kft.