iskolaszer.com Faber Castell írószer szett

iskolaszer akció
iskolaszer.com Faber Castell írószer szett
PASO AKCIÓ
facebook
24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
Termekek márka szerint
Még több márka »
Termékek design szerint
Még több design »
Iskolakezdési tanácsok
Katalógusok

               Iskolatáskák               Samsonite               IRODASZER
Hírlevél

Töltse le ingyenes segédanyagunkat!
További web áruházaink


Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

24 éves a Papiron


24 évesek lettünk!

A  24 év nagyon sok munkával, mozgalmas és  sikerekben gazdag volt a PAPIRON KFT életében. 24 év sok tekintetben nem egy hosszú idő, mégis egy cég életében /PAPIRON KFT/ nagyon sokat jelent főleg a mai gazdasági viszonyok között, hogy ennyi ideig egy erős, versenyképes piacon tartósan tudunk maradni. Ami még fontosabb, hogy évről évre tudunk fejlődni.
Ha megkérdeznék tőlem, hogy értékeljem az elmúlt 20 évet, akkor azt mondom, van mire büszkének lennünk. Természetesen mindez Önök nélkül nem jöhetett volna létre. Hálásak vagyunk vásárlóinknak, akik a 20 év során megtiszteltek bennünket, hogy nálunk vásárolták meg gyermekeik részére az iskolaszereket. Kezdetben kevés márkát tartottunk, de mára már a világ összes jelentős márkája fellelhető üzletünkben /550 nm/ és katalógusunkban.  Ebből a 20 éves alkalomból kívánjuk felújítani üzletünket, modernizálni a 21. század elvárásainak megfelelően.  Kiemelt forgalmazói vagyunk a Faber-Castell irodaszereknek, a Samsonite táskáknak, a Maped jó hírnevű termékeinek, valamint a hazai Ico író- és irodaszer márkáinak egyaránt.

A 20 év alatt a Papiron Kft. jelentős piaci tényezővé nőtte ki magát.

Ehhez viszont nagyon sok munkára volt szükség, nagyon sokat tettünk azért, hogy ezt elérjük. Először is nagyon nagy hangsúlyt fektettünk a minőségre, hogy minden vásárlónkat egyformán magas színvonalon tudjunk kiszolgálni, hogy legendás szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Ennek érdekében 2001-ben bevezettünk cégünknél egy vállalatirányítási rendszert,  majd 2010-ben ezt lecseréltük egy még jobb minőségirányítási rendszerre.  A kollégák minden munkakörben magas színvonalú és folyamatos képzéseken vesznek részt, hogy a minőség folyamatosan fenntartható legyen. Ugyanakkor fontosnak tartjuk a technikai háttér (a különböző gépek, berendezések, gépjárműpark) fejlesztését és magas színvonalon tartását, mert ez szintén hozzájárul ahhoz, hogy vevőink a legmagasabb nívójú kiszolgálásban részesüljenek. 

A 24 éves évforduló alkalmából

- 24 év tapasztalatával,
- 24 alkalommal,
- 24 kedvező ajánlatot kínálunk Önöknek.

Figyelje hírleveleinket, akcióinkat! Bízunk benne, hogy minden kedves meglévő és új partnerünk talál köztük számára megfelelőt, és ezáltal a következő 20 évben is a Papiron Kft.-t választják üzleti partnerüknek. Ajánlatainkat megtalálja értékesítő kollegáinknál, hírleveleinkben, illetve a PAPIRON KFT. megújult honlapján!
Cégünk az Önök megbízható partnere az iskolaszerek-irodaszerek beszerzésére! Válassza a minőség mellé a megbízhatóságot.
A 24 év alatt nem csak üzlet-területünk tízszereződött meg, hanem az egész országra kiterjedő csomagküldő szolgálatunk által rendelhet munkahelyére, otthonába kényelmesen tőlünk iskolaszereket jó áron!
Várjuk a következő 20 évben is szeretettel!
Köszönettel az Ön legendás szolgáltatója, a Papiron Kft.