Iskolatáska, tolltartó akciók
iskolaszer.com Faber Castell írószer szett
facebook
23 éve Papiron
23 év garancia - Papiron
Telefon: 30/388-3321 Cím: 1152 Budapest, Szentmihályi 171.
Termekek márka szerint
Még több márka »
Iskolakezdési tanácsok
Katalógusok

               Iskolatáskák


               Samsonite               IRODASZER


Hírlevél

Töltse le ingyenes segédanyagunkat!
További web áruházaink


Blog
BÚÉK! Kezdjük együtt az évet!
2018-01-05 17:23
Sikerekben Gazdag és Boldog Új Évet kívánunk minden Olvasónknak, Vásárlónknak! Mindenki beírta már a legfontosabb évközi dátumokat a naptárba – esküvő, keresztelő, nyaralás? Még nincs határidőnapló? Hadd segítsünk, még utolsókat rohamoz januárban a naptár-szezon, de érdemes mihamarabb, mert gyorsan fogynak a minták. Önnek melyik a kedvence? Várja Önt az új évben is: a Papiron Kft. […]
Még több blog »

Papiron kft.

Van egy sikeres vállalkozása, de úgy érzi aránytalanul sok időt vesz igénybe a szükséges IRODASZEREK irodai eszközök beszerzése? Gondot jelent a megfelelő irodaszer, írószer, fénymásolópapír kiválasztása? Szereti az újdonságokat, de figyelni-e kell a költségekre? Fontos Önnek a környezetvédelem? Környezetbarát fénymásolópapír, író vagy irodaszert keres? Kérje ingyenes tanácsadásunkat és tekintse meg több, mint 20 éves múltra visszatekintő cégünk kínálatát, ahol mindent megtalálhat, amire irodájának szüksége lehet! A Papiron Kft. több mint húszezer cikkelemes irodaszer terméklistával rendelkezik, melynek segítségével Ön egy helyről, kényelmesen rendelheti be irodája tökéletes működéséhez szükséges irodaszereit, eszközeit.
Tárgyalások, megbeszélések, esetleges tréningek tárgyi feltételeit szerezze be nálunk!
Forgalmazunk írószereket, irodaszereket, fénymásolópapírokat, számítástechnikai kellékanyagokat, számos más iroda ellátással kapcsolatos termékeket. Vizuáltechnikai (táblák, kisgépek) eszközeink mellett, megtalálja az irodai vendéglátás kellékeit (tea, üdítő, kávé) is, melyekkel komfortosabbá tehet, egy üzleti megbeszélést. A megfelelő munkakörülmények megteremtéséhez szüksége van különböző higiéniás, illetve biztonsági eszközök beszerzésére is. Az üzemeltetéshez szükséges háztartási vegyszerek, pénzkazetták, ventilátorok széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat. Termékpalettánkon talál még különböző alkalmakra szóló dekorációs-, ajándék-, és emléktárgyakat is.
Cégünk fontosnak tartja, hogy személyesen is megismerjük Önt és igényeit, hogy a lehető legmegfelelőbb kiszolgálásban részesíthessük. Kapcsolattartóink látogatásai alkalmával megismerheti új termékeinket, szezonális kínálatunkat. Személyre szabott ajánlatot készítünk, hogy Önnek ne kelljen a megfelelő irodaszer kiválasztásával időt vesztegetnie. Ügyfélszolgálatunkra beérkező rendeléseit, 2 napon belül teljesítjük. A katalógusunkban feltüntetett áraink kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, árakat tudunk biztosítani. Vállalkozásunk célja elősegíteni az Önök gördülékeny munkáját. Vásároljon személyesen (Jászberény, Apponyi tér 1.), kapcsolattartóinkon keresztül, vagy irodaszer webáruházunkból, Ön biztos lehet abban, hogy olyan irodai eszközökkel irodaszerekkel ismerkedhet meg, amelyek megfelelnek bármilyen minőségi feltételnek, környezetvédelmi előírásnak.
Csatlakozzon Ön is elégedett megrendelőinkhez!


Jászberényi üzlet címe:

Budapesti nagykereskedés címe:

Székhelyünk:
5100 Jászberény, Apponyi tér 1.

1152 Budapest, Szentmihályi út 171

1134 Budapest, Bulcsú u 19.
Telefon: 06-57/412-006
Fax: 06-57/502-360
Mobilt telefon: 30/2222-632
30/526-1128
E-mail: papironkft@papiron.hu

Ha papír után jár a PAPIRONNAL jól jár!

Közületek, viszonteladók, cégek, vállalkozások részére specifikus irodai megoldások, cégre szabott nagykereskedelmi árak, ingyenes házhozszállítás, költség hatékony megoldások, forgalomtól darabszámtól függő engedmények, költség helyenkénti számlázás és logisztikázás! Jöjjön és nyerjen velünk!

Nyitva tartás: H-P 8-18, Szo: 8-12

Üzlet cím:
Székhely:
1152 Budapest Szentmihályi 171
E-mail: bp@papiron.hu papironkft@papiron.hu
Mobilt telefon: 30/2222-632
30/526-1128
Nyitvatartás H-P: 8-17-ig