iskolaszer.com Faber Castell írószer szett

iskolaszer akció
iskolaszer.com Faber Castell írószer szett
PASO AKCIÓ
facebook
24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
Termekek márka szerint
Még több márka »
Termékek design szerint
Még több design »
Iskolakezdési tanácsok
Katalógusok

               Iskolatáskák               Samsonite               IRODASZER
Hírlevél

Töltse le ingyenes segédanyagunkat!
További web áruházaink


Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Fizetési feltételek

A Papiron Kft. TANSZER web áruházában megrendelt irodaszereket a következő fizetési lehetőségekkel egyenlítheti ki:

- készpénzes fizetés
- kártyás fizetés
- előreutalás

Telephelyünkön vagy kiszállítás alkalmával történő személyes átvételnél, lehetőség van a fizetési módok közös használatára, vagyis egyetlen számláját kifizetheti akár több részletben készpénzzel és kártyával is.

Készpénzes fizetés

A legáltalánosabb a kiszállítás helyszínén, illetve a Jászberény, Apponyi tér 1. és a budapesti üzletünk, Szentmihályi út 171. alatti telephelyen személyes átvétel esetén történő készpénzes fizetés, mely lehetővé teszi, hogy az átvett, számlával, garanciajeggyel rendelkező irodaszerek átvételekor egyenlítse csak ki a megrendelt irodaszerek ellenértékét.

Kártyás fizetés

Tanszer Webáruházunkban lehetőség van közvetlenül a web áruházunkban online kártyás fizetésre, vagy üzletünkben történő átvétel esetén bankkártyás fizetésre!

Előre utalás

Amennyiben nem kíván kézpénzzel fizetni a megrendelt irodaszerekért, lehetőség van az előre utalással történő kiegyenlítésre is. A fizetési mód beállítás és megrendelés után hétköznap 8-17-ig kollegáink felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon vagy levélben elküldi Önnek az előlegbekérőt vagy számlát, melyre át tudja utalni a megrendelése összegét. Előreutalás esetén csak a pénz vagy az utalás igazolásának cégünkhöz való megérkezése után áll módunkban kiszállítani a megrendelt terméke(ke)t.

Megértésüket előre is köszönjük!