Iskolatáska, tolltartó akciók
facebook
23 éve Papiron
23 év garancia - Papiron
Telefon: 30/388-3321 Cím: 1152 Budapest, Szentmihályi 171.
Termekek márka szerint
Még több márka »
Iskolakezdési tanácsok
Katalógusok

               Iskolatáskák


               Samsonite               IRODASZER


Hírlevél

Töltse le ingyenes segédanyagunkat!
További web áruházaink


Blog
Tombol a naptárszezon!
2017-10-18 08:31
Az év vége ott kezdődik, ahol a naptárak megjelennek. És ha egy évre meghatározza hangulatunkat a falinaptár, ahogy reggel kicsoszogunk a meleg papucsban hogy megtekintsük hogy milyen hideg van odakint és ideje a meleg kávénak – akkor egy jó választott, áttekinthető naptár a rend nyugalmával tölthet el minket. Ó, választék pedig van bőven, mintában, formában, […]
Még több blog »

Fizetési feltételek

A Papiron Kft. TANSZER web áruházában megrendelt irodaszereket a következő fizetési lehetőségekkel egyenlítheti ki:

- készpénzes fizetés
- kártyás fizetés
- előreutalás

Telephelyünkön vagy kiszállítás alkalmával történő személyes átvételnél, lehetőség van a fizetési módok közös használatára, vagyis egyetlen számláját kifizetheti akár több részletben készpénzzel és kártyával is.

Készpénzes fizetés

A legáltalánosabb a kiszállítás helyszínén, illetve a Jászberény Apponyi tér 1 alatti telephelyen személyes átvétel esetén történő készpénzes fizetés, mely lehetővé teszi, hogy az átvett, számlával, garanciajeggyel rendelkező irodaszerek átvételekor egyenlítse csak ki a megrendelt irodaszerek ellenértékét.

Kártyás fizetés

Tanszer Webáruházunkban lehetőség van közvetlenül a web áruházunkban online kártyás fizetésre, vagy üzletünkben történő átvétel esetén bankkártyás fizetésre!

Előre utalás

Amennyiben nem kíván kézpénzzel fizetni a megrendelt irodaszerekért lehetőség van az előre utalással történő kiegyenlítésre is. A fizetési mód beállítás és megrendelés után hétköznap 8-17-ig kollegáink felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon vagy levélben elküldi Önnek az előlegbekérőt vagy számlát, melyre át tudja utalni a megrendelése összegét. Előreutalás esetén csak a pénz vagy az utalás igazolásának cégünkhöz való megérkezése után áll módunkban kiszállítani a megrendelt terméke(ke)t.

Megértésüket előre is köszönjük!