Iskolatáska, tolltartó akciók
iskolaszer.com Faber Castell írószer szett
facebook
23 éve Papiron
23 év garancia - Papiron
Telefon: 30/388-3321 Cím: 1152 Budapest, Szentmihályi 171.
Termekek márka szerint
Még több márka »
Iskolakezdési tanácsok
Katalógusok

               Iskolatáskák


               Samsonite               IRODASZER


Hírlevél

Töltse le ingyenes segédanyagunkat!
További web áruházaink


Blog
BÚÉK! Kezdjük együtt az évet!
2018-01-05 17:23
Sikerekben Gazdag és Boldog Új Évet kívánunk minden Olvasónknak, Vásárlónknak! Mindenki beírta már a legfontosabb évközi dátumokat a naptárba – esküvő, keresztelő, nyaralás? Még nincs határidőnapló? Hadd segítsünk, még utolsókat rohamoz januárban a naptár-szezon, de érdemes mihamarabb, mert gyorsan fogynak a minták. Önnek melyik a kedvence? Várja Önt az új évben is: a Papiron Kft. […]
Még több blog »

Fizetési feltételek

A Papiron Kft. TANSZER web áruházában megrendelt irodaszereket a következő fizetési lehetőségekkel egyenlítheti ki:

- készpénzes fizetés
- kártyás fizetés
- előreutalás

Telephelyünkön vagy kiszállítás alkalmával történő személyes átvételnél, lehetőség van a fizetési módok közös használatára, vagyis egyetlen számláját kifizetheti akár több részletben készpénzzel és kártyával is.

Készpénzes fizetés

A legáltalánosabb a kiszállítás helyszínén, illetve a Jászberény Apponyi tér 1 alatti telephelyen személyes átvétel esetén történő készpénzes fizetés, mely lehetővé teszi, hogy az átvett, számlával, garanciajeggyel rendelkező irodaszerek átvételekor egyenlítse csak ki a megrendelt irodaszerek ellenértékét.

Kártyás fizetés

Tanszer Webáruházunkban lehetőség van közvetlenül a web áruházunkban online kártyás fizetésre, vagy üzletünkben történő átvétel esetén bankkártyás fizetésre!

Előre utalás

Amennyiben nem kíván kézpénzzel fizetni a megrendelt irodaszerekért lehetőség van az előre utalással történő kiegyenlítésre is. A fizetési mód beállítás és megrendelés után hétköznap 8-17-ig kollegáink felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon vagy levélben elküldi Önnek az előlegbekérőt vagy számlát, melyre át tudja utalni a megrendelése összegét. Előreutalás esetén csak a pénz vagy az utalás igazolásának cégünkhöz való megérkezése után áll módunkban kiszállítani a megrendelt terméke(ke)t.

Megértésüket előre is köszönjük!