Iskolatáska, tolltartó akciók
iskolaszer.com Faber Castell írószer szett

iskolaszer.com Faber Castell írószer szett


Készlet kisöprő akció a PAPIRONNÁL!
Minden nap más termékek akcióban, érdemes webáruházunkat
figyelni! 


Egyes termékek verhetetlen jó áron!

Most érdemes vásárolni! Iskoláknak, osztályoknak egyedi kedvezmények! 
  
Ön jó helyen jár!
Tudja, hogy az egyik legnagyobb választékkal bíró iskolaszer webáruház!!!?
 
Ha már sehol nem találja a terméket, a márkát írjon nekünk!


Több mint 600nm vásárolhat személyesen: Jászberény, Apponyi tér 1

Már Budapesten is!  15.kerület Szentmihályi út 171. /China mart/
 web megrendelését itt is átveheti,  sőt be is vásárolhat!   H-P: 8-18-ig   Sz: 9-14-ig
facebook
23 éve Papiron
23 év garancia - Papiron
Termekek márka szerint
Még több márka »
Termékek design szerint
Még több design »
Iskolakezdési tanácsok
Katalógusok

               Iskolatáskák


               Samsonite               IRODASZER


Hírlevél

Töltse le ingyenes segédanyagunkat!
További web áruházaink


Blog
BÚÉK! Kezdjük együtt az évet!
2018-01-05 17:23
Sikerekben Gazdag és Boldog Új Évet kívánunk minden Olvasónknak, Vásárlónknak! Mindenki beírta már a legfontosabb évközi dátumokat a naptárba – esküvő, keresztelő, nyaralás? Még nincs határidőnapló? Hadd segítsünk, még utolsókat rohamoz januárban a naptár-szezon, de érdemes mihamarabb, mert gyorsan fogynak a minták. Önnek melyik a kedvence? Várja Önt az új évben is: a Papiron Kft. […]
Még több blog »

Hogyan válasszunk jó iskolatáskát?

2017-ban a Papiron Kft. a Samsonite iskolatáskákat ajánlja figyelmükbe. A legjobb ár-érték arányban kapható a legújabb és legkedveltebb mintákkal vásárolhatja meg nálunk gyermeke iskolatáskáját! Legyen trendi a Samsonite által gyártott iskolatáskával az Ön gyermeke is!
Tudja, hogy a tudatos vásárlással megóvhatja gyermeke egészségét? Iskolatáska és hátitáska vásárlásakor ezt soha ne tévessze szem elől!

     
Milyen szempontokat vegyünk figyelembe a kiválasztás alkalmával?
Ha gyermeke most készül iskolába, mindenképpen figyeljen az ergonómiai hátkiképzésre, hogy elsős tanulóként a táska kényelmetlensége ne nehezítse meg az iskolába járást, ne legyen kellemetlen érzete a hásználat során.
Tudjuk jól, hogy a mai kor elengedhetetlen eszköze az a sok-sok könyv és taneszköz, mely megkönnyíti és fejleszti gyermeke készségeit - de hátrarántja őt az eddig szokatlan súly. Hogy ezt megakadályozzuk, válasszunk olyan hátitáskát, mint a Samsonite, Belmil által is forgalmazott merevített, párnázott hátkiképzéssel készített iskolatáskák. Ez a merevítés a hát egészén osztja el a súlyt, nem a vállakra nehezedik elsősorban, így stabilan megáll, nem kényszeríti a gyermeket a rossz tartásra. Mi magunk is segíthetünk bepakolásnál, hogy a súly fő része a nagyobbik pakkba, a háthoz minél közelebb kerüljön, a könnyebbek pedig a távoli zsebekbe, hogy könnyebb legyen a tanfelszerelés hordozása.
Ha gyermeke már elkezdte az iskolát, de még az alsótagozatosak táborába tartozik, akkor az Ars Una márkanévre hallgató minden évben megújuló termékkörét ajánljuk. Mi is jellemző az Ars Una iskolatáskák kollekciójának gyártójára? Az iskolaszerek minden termékét megtalálhatjuk azonos mintával és színnel. Nem csak a lányokra, de a fiúkra is gondolnak a tervezői - ha fiús, akkor a foci, az autó, motor vagy az éppen aktuális Disney figura is fellelhető a kínálatban.


   
         
         

Tehát ha FC BARCELONA vagy REAL MADRID, akkor keressen rá és már meg is tekintheti a teljes kollekciónkat. Ha kislányunknak vagy keresztgyermekünknek vagy lányunokánkat szeretnénk meglepni akkor vajon milyen minták közül válogathatunk a részükre. Hercegnő? Soy Luna? Lovas? Cicás? Kutyás? Minden megtalálható a palettán. Keressen rá és találja meg az Önnek legmegfelelőbb iskolatáska kollekciónkat és a hozzá azonos mintával legyártott iskolaszereket egyaránt!

Mikor gyermekünk már egyre nagyobb lesz úgy ígényei is a divatnak megfelelően és az éppen aktuális dizájnhoz igazodva változik az ízlése. A felsőtagozatos gyermekek körében igen népszerű a Nike iskolatáska és a világmárkák közül az Adidas és a Samsonite.
A Samsonite mindig gondol a gyerekekre és a szabadidő hasznos eltöltéséhez szükséges termékekre. Ilyen a hátizsák a hátitáska és a laptop hátizsák. Minden terméke igen tartós és népszerű. Külön mérnöki gárda és design csapat dolgozik azon, hogy olyan táskákat gyártsanak amely illeszkedik a felhasználási területhez. A hordozóik által használt termékek funkcionális elhelyezésétől az ergonómiáig szinte mindenben alkalmazkodik a táska használójához. Sok zsebesek, könnyen pakolhatóak, ezért is népszerűek. 
Az Adidas táskákra a tradicionális 3 csík a jellemző általában egyszínű anyagból készülnek klasszikus formában. A minőség és megbízhatóság egyaránt fémjelzi a táskák minőségét. Nem csak háti- hanem oldaltáskákat is gyártanak azon diákok számára akik szeretik a lazaságot.
A közép- illetve a főiskolások közkedvelt márkája a Puma,  a Heavy Tools, Samsonite. Itt a jólbevált forma és a stílusos megjelenés fontos a hordozója számára. A laptop táskák esetén a 100%-os védelmi garanciák fontosak. Egy Samsonite táskában a védelem szinte garantált. A különleges kiképzésének köszönhetően a termékek védelme biztosított.
Tekintse meg webáruházunkban az iskolatáskák teljes kínálatát és vásároljon most. Figyelje akcióinkat és kövessen minket a Facebookon is!