iskolaszer.com Faber Castell írószer szett

iskolaszer.com Faber Castell írószer szett


Készlet kisöprő akció a PAPIRONNÁL!
Minden nap más termékek akcióban, érdemes webáruházunkat
figyelni! 


Egyes termékek verhetetlen jó áron!

Most érdemes vásárolni! Iskoláknak, osztályoknak egyedi kedvezmények! 
  
Ön jó helyen jár!
Tudja, hogy az egyik legnagyobb választékkal bíró iskolaszer webáruház!!!?
 
Ha már sehol nem találja a terméket, a márkát írjon nekünk!


Több mint 600nm vásárolhat személyesen: Jászberény, Apponyi tér 1

Már Budapesten is!  15.kerület Szentmihályi út 171. /China mart/
 web megrendelését itt is átveheti,  sőt be is vásárolhat!   H-P: 8-18-ig   Sz: 9-14-ig
facebook
24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
Termekek márka szerint
Még több márka »
Termékek design szerint
Még több design »
Iskolakezdési tanácsok
Katalógusok

               Iskolatáskák               Samsonite               IRODASZER


Hírlevél

Töltse le ingyenes segédanyagunkat!
További web áruházaink


Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Hogyan válasszunk tolltartót?

Ahhoz, hogy gyermeke mindig naprakész legyen az iskolában, fontos, hogy a tolltartó a korának, korosztályának megfelelő legyen. Kisiskolások esetén, az első osztályba menőknek egy-kettő -illetve a három emeletes tolltartókat ajánlunk, hogy minden eszköznek meglegyen a helye, kevésbé törje meg ceruzáit, vonalzóit illetve könnyen megtalálja az éppen kellő eszközt - ebben segítenek a gumis pántok.

A Belmil, az Ars Una, illetve Lizzy cégek azok, akik az ilyen típusú tolltartókat gyártják a mai piacra. Az igazi kedvcsináláshoz természetesen nem hiányozhatnak a kedvenc Disney figurák, vagy az éppen aktuális divatnak megfelelő színek, formák.  Igényes kisiskolás szülőknek ajánljuk a Belmil által forgalmazott tolltartókat, vagy töltött tolltartóink bármelyikét, hogy már az íróeszközök beszerzésével se kelljen bajlódni.


Fontos a minta, illetve hogy gyermekével együtt válasszon tolltartót, hiszen társa lehet a következő két-három évre is minden órán - mi pedig gondoskodunk arról, hogy csak minőségi darabot kaphassanak kézhez.

Felsőtagozatosoknak, egyetemistáknak a Budmil, Make Notes, Ars Una bedobós tolltartóit ajánljuk - hiszen már nem hordanak magukkal színeseket, inkább a praktikum vagy a design a válik fontossá a néhány megbízható íróeszköznek. Változatos, gyönyörű színekkel, változó nagyságú tolltartóink közt minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt!
Hagyományos tolltartótól a modern tolltartóig minden megtalálható.

 

     

 

Kedves Vásárlónk, kérjük, tekintse meg a Papiron Kft. által forgalmazott tolltartókat, az itt látható Belmil táskák családját mely tartalmazza az iskolatáskát a tolltartót és a tornazsákot. Új minták a kínálatunkban!