Iskolatáska, tolltartó akciók
iskolaszer.com Faber Castell írószer szett
facebook
23 éve Papiron
23 év garancia - Papiron
Telefon: 30/388-3321 Cím: 1152 Budapest, Szentmihályi 171.
Termekek márka szerint
Még több márka »
Iskolakezdési tanácsok
Katalógusok

               Iskolatáskák


               Samsonite               IRODASZER


Hírlevél

Töltse le ingyenes segédanyagunkat!
További web áruházaink


Blog
BÚÉK! Kezdjük együtt az évet!
2018-01-05 17:23
Sikerekben Gazdag és Boldog Új Évet kívánunk minden Olvasónknak, Vásárlónknak! Mindenki beírta már a legfontosabb évközi dátumokat a naptárba – esküvő, keresztelő, nyaralás? Még nincs határidőnapló? Hadd segítsünk, még utolsókat rohamoz januárban a naptár-szezon, de érdemes mihamarabb, mert gyorsan fogynak a minták. Önnek melyik a kedvence? Várja Önt az új évben is: a Papiron Kft. […]
Még több blog »

Hogyan válasszunk tolltartót?

Ahhoz, hogy gyermeke mindig naprakész legyen az iskolában, fontos, hogy a tolltartó a korának, korosztályának megfelelő legyen. Kisiskolások esetén, az első osztályba menőknek egy-kettő -illetve a három emeletes tolltartókat ajánlunk, hogy minden eszköznek meglegyen a helye, kevésbé törje meg ceruzáit, vonalzóit illetve könnyen megtalálja az éppen kellő eszközt - ebben segítenek a gumis pántok.

A Belmil, az Ars Una, illetve Lizzy cégek azok, akik az ilyen típusú tolltartókat gyártják a mai piacra. Az igazi kedvcsináláshoz természetesen nem hiányozhatnak a kedvenc Disney figurák, vagy az éppen aktuális divatnak megfelelő színek, formák.  Igényes kisiskolás szülőknek ajánljuk a Belmil által forgalmazott tolltartókat, vagy töltött tolltartóink bármelyikét, hogy már az íróeszközök beszerzésével se kelljen bajlódni.


Fontos a minta, illetve hogy gyermekével együtt válasszon tolltartót, hiszen társa lehet a következő két-három évre is minden órán - mi pedig gondoskodunk arról, hogy csak minőségi darabot kaphassanak kézhez.

Felsőtagozatosoknak, egyetemistáknak a Budmil, Make Notes, Ars Una bedobós tolltartóit ajánljuk - hiszen már hordanak magukkal színeseket, inkább a praktikum vagy a design a válik fontossá a néhány megbízható íróeszköznek. Változatos, gyönyörű színekkel, változó nagyságú tolltartóink közt minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt!
Hagyományos tolltartótól a modern tolltartóig minden megtalálható.

 

     

 

Kedves Vásárlónk, kérjük, tekintse meg a Papiron Kft. által forgalmazott tolltartókat, az itt látható Belmil táskák családját mely tartalmazza az iskolatáskát a tolltartót és a tornazsákot. Új minták a kínálatunkban!