Vásárlói vélemények

Kedves Papiron Kft 

Azt kaptuk, amit rendeltünk (lányomnak hátizsákot), meg vagyunk elégedve a termékkel és a segítőkészséggel, a postázás gyorsaságával, egyszóval mindennel.
Köszönjük.
Tünde

Tisztelt Cím!

Örülök, hogy rátaláltam erre a honlapra, mert sorban állás nélkül szerezhettem be az iskolakezdéshez szükséges felszerelést alsó tagozatos kisfiamnak.

Nagy Julianna anyuka

Kedves Gabriella!

Tanárként mindig nagy tortúra beszerezni a tanterembe szükséges felszereléseket, de szerencsére itt mindent egy helyen megtalálok a szivacstól a tábláig. Jó, hogy valakinek eszébe jutott ezt az áruházat megcsinálni. Mindenkinek ajánlom.

Kisnémethné Faludi Boglárka

Tisztelt Papiron Kft! 

Minden téren maximálisan elégedett vagyok. Csak szuperlativuszokban tudnám értékelni a rendelés minden szakaszát! 

Tisztelettel:

Dobrocsi Violetta

Tisztelt KFT!

Kislányom kinézett magának egy hátizsákot, amit már a boltokban nem lehet kapni. Szerencsére rátaláltunk a web shopban, ráadásul még kedvezményt is kaptunk.

Kovács Györgyné

Tisztelt Papiron Kft

A rendelt terméket az utalást követő 2. nap kézhez kaptam. Nagyon szép és jó minőségű, pont mint a képen. Elégedett vagyok mindennel, a későbbiekben még biztosan rendelek.

Kosin Orsi

Kedves Gondos Gabriella!

Mindennel elégedett vagyok. Köszönöm a terméket,nagyon tetszik a kislányomnak. További jó és sikeres munkát kívánok.

Üdvözlettel: Csölley Hermina

  Tisztelt Kft!

Maximálisan meg vagyok elégedve a termékkel amit rendeltem, és az árával amit biztosítottak. Még a cég oldalán se lehetett rendelni a táskát,de Önnöknél akcióban és csak pár nap várakozással sikerült beszereznem. A telefonban nagyon segítőkészek voltak és kedvesek. Mindenkinek csak ajánlani fogom a boltot!

Üdvözlettel