Iskolatáska, tolltartó akciók
facebook
23 éve Papiron
23 év garancia - Papiron
Telefon: 30/388-3321 Cím: 1152 Budapest, Szentmihályi 171.
Termekek márka szerint
Még több márka »
Iskolakezdési tanácsok
Katalógusok

               Iskolatáskák


               Samsonite               IRODASZER


Hírlevél

Töltse le ingyenes segédanyagunkat!
További web áruházaink


Blog
Tombol a naptárszezon!
2017-10-18 08:31
Az év vége ott kezdődik, ahol a naptárak megjelennek. És ha egy évre meghatározza hangulatunkat a falinaptár, ahogy reggel kicsoszogunk a meleg papucsban hogy megtekintsük hogy milyen hideg van odakint és ideje a meleg kávénak – akkor egy jó választott, áttekinthető naptár a rend nyugalmával tölthet el minket. Ó, választék pedig van bőven, mintában, formában, […]
Még több blog »
FŐOLDAL » Tanulószoba berendezés » Digitális képkeretek

Digitális képkeretek

A termékleírások tájékoztató jellegűek, részletekről érdeklődjön kollegáinktól!

A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztrációját!
Találatok száma: 1

-14%
SKVENON0000020

Digitális Képkeret Agfa AF5079 AGFA AF5079PS 7" fekete

7" Digitális képkeret - 16,5cm (7 inch),Pixelhiba garancia,Extra alacsony áramfogyasztás,Ultravékony dizájn: 10mm,Távirányító,Slideshow mód,16:10 képarány,5-in-1 kártyaolvasó: SD/MMC/SDHC,Méret: 195x75x135mm,Képformátum: JPEG,Kontraszt arány: 500:1...
Akciós nettó ár: 18.395 Ft
Akciós br. ár: 23.362 FtEredeti nettó ár: 21.390 Ft
Bővebb termékinformációk
Ma már egy olyan kort élünk, ahol a sima képkeret szinte régmúltnak számít, hiszen miért bámulnánk hónapokig vagy akár évekig egyetlen egy képet, mikor fotókeretünk akár több százat is váltogathat, és néhány mozdulattal másik több százra cserélhetjük? A Papiron Kft. így ajánlja a digitális képkeretet, ami mind családi, mind céges berkekben egyaránt hasznos és szép ajándék! Legyen kint a falon egy teljes nyaralás napról napra digitális képkeretében, vagy a tárgyalóban egy montázs vállalkozása fejlődéséről - a hatás garantált!

[+] Több infó

100% GARANCIA

Számunkra kiemelten fontos, hogy csak olyan minőségi, tartós, megbízható termékeket ajánljunk ügyfeleinknek, amelyekben nem fognak csalódni, amelyek nem az olcsóságukról és silány minőségükről ismertek.
Ha termékeinkkel kapcsolatban mindezek ellenére kifogás merülne fel, úgy automatikusan életbe léptetjük 100%-os termékgaranciánkat, amelynek értelmében vásárlóink cserét vagy pénzvisszafizetést vehetnek igénybe.
Annak érdekében, hogy a magas minőségi színvonalat tartani tudjuk, a Papiron Kft. kizárólag olyan beszállítókat dolgozik, akiknél a termékek kiváló minőségéről magunk is meggyőződtünk. Cégünknél nem az alacsony, gyenge minőségű áruk beszerzése az elsődleges szempont a termékportfólió kialakításánál - sokkal inkább az, hogy a nálunk vásárolt termékekkel a vásárlás után messzemenőleg elégedett legyen, és a papíráru-beszerzéssel többé se bajlódnia, se bosszankodnia ne kelljen.