Iskolatáska, tolltartó akciók
iskolaszer.com Faber Castell írószer szett

iskolaszer.com Faber Castell írószer szett


Készlet kisöprő akció a PAPIRONNÁL!
Minden nap más termékek akcióban, érdemes webáruházunkat
figyelni! 


Egyes termékek verhetetlen jó áron!

Most érdemes vásárolni! Iskoláknak, osztályoknak egyedi kedvezmények! 
  
Ön jó helyen jár!
Tudja, hogy az egyik legnagyobb választékkal bíró iskolaszer webáruház!!!?
 
Ha már sehol nem találja a terméket, a márkát írjon nekünk!


Több mint 600nm vásárolhat személyesen: Jászberény, Apponyi tér 1

Már Budapesten is!  15.kerület Szentmihályi út 171. /China mart/
 web megrendelését itt is átveheti,  sőt be is vásárolhat!   H-P: 8-18-ig   Sz: 9-14-ig
facebook
23 éve Papiron
23 év garancia - Papiron
Termekek márka szerint
Még több márka »
Termékek design szerint
Még több design »
Iskolakezdési tanácsok
Katalógusok

               Iskolatáskák


               Samsonite               IRODASZER


Hírlevél

Töltse le ingyenes segédanyagunkat!
További web áruházaink


Blog
BÚÉK! Kezdjük együtt az évet!
2018-01-05 17:23
Sikerekben Gazdag és Boldog Új Évet kívánunk minden Olvasónknak, Vásárlónknak! Mindenki beírta már a legfontosabb évközi dátumokat a naptárba – esküvő, keresztelő, nyaralás? Még nincs határidőnapló? Hadd segítsünk, még utolsókat rohamoz januárban a naptár-szezon, de érdemes mihamarabb, mert gyorsan fogynak a minták. Önnek melyik a kedvence? Várja Önt az új évben is: a Papiron Kft. […]
Még több blog »

Hogyan válasszunk színesceruzát?

Gyermeke első színes ceruza-élménye egy életre szól, ezért fontos annak tudatos megválasztása!
Kedves Vásárlóink! Az íróeszközök teljes választékát megtalálhatja itt, sokszínű márkapalettáink közül válogathat - nem csak szóló, hanem különféle készletek sokasága közül is. Ha Önnek igazán fontos, hogy gyermeke sikeresen kezdje a tanévet, és sikerei legyenek az iskolakezdés első napján, akkor vásároljon a színesceruzáink közül.
A Faber Castell, mint kiemelt termékünk, 1761-ben indult világ körüli útjára az első ceruzájával és Kaspar Faberrel, a cég alapítójával - több történelmi csavar, fejlesztés és lelkesedés után jutott el ide, hogy világelső legyen ceruzában, abszolút joggal erre a címre.
A generációk közül Koch-I-Noor termékei is megtalálhatóak kínálatunkban. 
Fontosnak tartjuk, hogy megismerjük az Önök igényeit, és a legmegfelelőbb kiszolgálásban is részesüljenek. Törekszünk arra, hogy a visszatérő ügyfeleink között köszönthessük Önöket is . Sok esetben egy-egy márkanév mellé talán nem is kellene okokat kiírnunk, hogy miért érdemes azt a márkát választani, ilyen pl. a Faber-Castell színesceruza, vagy a francia exkluzív márka, a Maped ceruzák teljes háztára is.

Termékeink minőségiek és megbízhatóak, így vásárlóinknak már csak azt kell eldönteniük, hogy a kívánt termékeket milyen kiszerelésben, milyen márkában vásárolják meg. A termékeink után garanciát is vállalunk, melyről a "Garancia" menüpontban tájékozódhatnak.
Természetesen  kínálatunkban megtalálhatóak a 100% újrahasznosított színesceruzák is.

A XX. század elején kezdett elterjedni a színesceruza. Alapanyaga, a festék és kötőanyagok, adalékanyagok: agyag, gyanta. Feltétlenül fontos a ceruza megvásárlásakor a ceruza keménysége, és hogy milyen a színezhetősége, valamint az ergonómiai kiképzés is fontos.  A Faber Castell Grip ceruzája rendkívül jó minőségű, speciális kialakításának köszönhetően a diákok közkedvelt ceruzájává nőtte ki magát.
A Faber Castell Grip-t, a világ legkényelmesebb ceruzájának kiáltották ki. Vékony- illetve vastag változata is megvásárolható áruházunkban. A háromszög alakú ceruzatest biztosítja a ceruzavonal jobb vezetését, a csúszásgátló pöttyök által pedig a legkisebbek is könnyeden forgathatják.
Faber Castell ceruzához feltétlen Faber Castell hegyezőt ajánlunk töredezettmentesség érdekében.
Kínálatunkban megtalálható a 12-es környezetbarát színesceruza, mely speciális SV szerkezének köszönheti a grafit tartósságát, törésmentességét.
100% fából készülnek ergonómiai kialakításúak. Ha Önnek balkezes gyermeke van , akkor Önnek a Stabilo által gyártott balkezes színesceruzát ajánljuk figyelmébe, melyet készletben is megvásárolhat.
A Stabilo Color jobb illetve balkezes ergonómikus háromszögletű kiképzésének köszönhetően a szülők kedvenc termékkévé vált. A Stabilo balkezes- illetve jobbkezes bevonata szennyeződésgátló lakkal készült, ezáltal higiénikus.