iskolaszer.com Faber Castell írószer szett

iskolaszer akció
iskolaszer.com Faber Castell írószer szett
PASO AKCIÓ
facebook
24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
Termekek márka szerint
Még több márka »
Termékek design szerint
Még több design »
Iskolakezdési tanácsok
Katalógusok

               Iskolatáskák               Samsonite               IRODASZER
Hírlevél

Töltse le ingyenes segédanyagunkat!
További web áruházaink


Blog
Varázslatos unikornisok a Lizzy Card-tól!
2018-05-16 17:00
Most érkeztek! Keresd a kollekciót a webáruházban és üzleteinkben! Budapest, Szentmihályi út 171. Budapest China Mart Jászberény, Apponyi tér 1.   #papironkft #mindenamisuli #mindenamiiroda #szinezdujra #színeshétköznapok #unikornis #unicorn #lizzycard #lizzy #lollipop  
Még több blog »

Hogyan válasszunk színesceruzát?

Gyermeke első színes ceruza-élménye egy életre szól, ezért fontos annak tudatos megválasztása!
Kedves Vásárlóink! Az íróeszközök teljes választékát megtalálhatja itt, sokszínű márkapalettáink közül válogathat - nem csak szóló, hanem különféle készletek sokasága közül is. Ha Önnek igazán fontos, hogy gyermeke sikeresen kezdje a tanévet, és jó érzete legyen az iskolakezdés első napján, akkor vásároljon minőségi színes ceruzáink közül.
A Faber-Castell, mint kiemelt termékünk, 1761-ben indult világ körüli útjára az első ceruzájával és Kaspar Faberrel, a cég alapítójával - több történelmi csavar, fejlesztés és lelkesedés után jutott el ide, hogy világelső legyen ceruzában.
 Sok esetben egy-egy márkanév mellé talán nem is kellene okokat kiírnunk, hogy miért érdemes azt a márkát választani, ilyen pl. fent említett Faber-Castell színes ceruza, vagy a francia exkluzív márka, a Maped ceruzák teljes háztára is.

Termékeink minőségiek és megbízhatóak, így vásárlóinknak már csak azt kell eldönteniük, hogy a kívánt termékeket milyen kiszerelésben, milyen márkában vásárolják meg. A termékeink után garanciát is vállalunk, melyről a "Garancia" menüpontban tájékozódhatnak.
Természetesen  kínálatunkban megtalálhatóak a 100% újrahasznosított színesceruzák is.

A XX. század elején kezdett elterjedni a színesceruza. Alapanyaga, a festék és kötőanyagok, adalékanyagok: agyag, gyanta. Feltétlenül fontos a ceruza megvásárlásakor a ceruza keménysége, és hogy milyen a pigmentáltsága, valamint az ergonómiai kiképzés is fontos.  A Faber-Castell Grip ceruzája rendkívül jó minőségű, speciális kialakításának köszönhetően a diákok közkedvelt ceruzájává nőtte ki magát.
A Faber-Castell Grip-et, a világ legkényelmesebb ceruzájának kiáltották ki. Vékony- illetve vastag változata is megvásárolható áruházunkban. A háromszög alakú ceruzatest biztosítja a ceruzavonal jobb vezetését, a csúszásgátló pöttyök által pedig a legkisebbek is könnyeden forgathatják.
Faber-Castell ceruzához feltétlen Faber-Castell hegyezőt ajánlunk a töredezettmentesség érdekében.
Kínálatunkban megtalálható a 12-es környezetbarát színesceruza, mely speciális SV szerkezének köszönheti a grafit tartósságát, törésmentességét.
100% fából készülnek, ergonómiai kialakításúak. Ha Önnek balkezes gyermeke van , akkor Önnek a Stabilo által gyártott balkezes színesceruzát ajánljuk figyelmébe, melyet készletben is megvásárolhat.
A Stabilo Color jobb- illetve balkezes ergonómikus, háromszögletű kiképzésének köszönhetően a szülők kedvenc termékkévé vált. A Stabilo balkezes- illetve jobbkezes bevonata szennyeződésgátló lakkal készült, ezáltal higiénikus.