Iskolatáska, tolltartó akciók
facebook
23 éve Papiron
23 év garancia - Papiron
Telefon: 30/388-3321 Cím: 1152 Budapest, Szentmihályi 171.
Termekek márka szerint
Még több márka »
Iskolakezdési tanácsok
Katalógusok

               Iskolatáskák


               Samsonite               IRODASZER


Hírlevél

Töltse le ingyenes segédanyagunkat!
További web áruházaink


Blog
Tombol a naptárszezon!
2017-10-18 08:31
Az év vége ott kezdődik, ahol a naptárak megjelennek. És ha egy évre meghatározza hangulatunkat a falinaptár, ahogy reggel kicsoszogunk a meleg papucsban hogy megtekintsük hogy milyen hideg van odakint és ideje a meleg kávénak – akkor egy jó választott, áttekinthető naptár a rend nyugalmával tölthet el minket. Ó, választék pedig van bőven, mintában, formában, […]
Még több blog »

Hogyan válasszunk színesceruzát?

Gyermeke első színes ceruza-élménye egy életre szól, ezért fontos annak tudatos megválasztása!
Kedves Vásárlóink! Az íróeszközök teljes választékát megtalálhatja itt, sokszínű márkapalettáink közül válogathat - nem csak szóló, hanem különféle készletek sokasága közül is. Ha Önnek igazán fontos, hogy gyermeke sikeresen kezdje a tanévet, és sikerei legyenek az iskolakezdés első napján, akkor vásároljon a színesceruzáink közül.
A Faber Castell, mint kiemelt termékünk, 1761-ben indult világ körüli útjára az első ceruzájával és Kaspar Faberrel, a cég alapítójával - több történelmi csavar, fejlesztés és lelkesedés után jutott el ide, hogy világelső legyen ceruzában, abszolút joggal erre a címre.
A generációk közül Koch-I-Noor termékei is megtalálhatóak kínálatunkban. 
Fontosnak tartjuk, hogy megismerjük az Önök igényeit, és a legmegfelelőbb kiszolgálásban is részesüljenek. Törekszünk arra, hogy a visszatérő ügyfeleink között köszönthessük Önöket is . Sok esetben egy-egy márkanév mellé talán nem is kellene okokat kiírnunk, hogy miért érdemes azt a márkát választani, ilyen pl. a Faber-Castell színesceruza, vagy a francia exkluzív márka, a Maped ceruzák teljes háztára is.

Termékeink minőségiek és megbízhatóak, így vásárlóinknak már csak azt kell eldönteniük, hogy a kívánt termékeket milyen kiszerelésben, milyen márkában vásárolják meg. A termékeink után garanciát is vállalunk, melyről a "Garancia" menüpontban tájékozódhatnak.
Természetesen  kínálatunkban megtalálhatóak a 100% újrahasznosított színesceruzák is.

A XX. század elején kezdett elterjedni a színesceruza. Alapanyaga, a festék és kötőanyagok, adalékanyagok: agyag, gyanta. Feltétlenül fontos a ceruza megvásárlásakor a ceruza keménysége, és hogy milyen a színezhetősége, valamint az ergonómiai kiképzés is fontos.  A Faber Castell Grip ceruzája rendkívül jó minőségű, speciális kialakításának köszönhetően a diákok közkedvelt ceruzájává nőtte ki magát.
A Faber Castell Grip-t, a világ legkényelmesebb ceruzájának kiáltották ki. Vékony- illetve vastag változata is megvásárolható áruházunkban. A háromszög alakú ceruzatest biztosítja a ceruzavonal jobb vezetését, a csúszásgátló pöttyök által pedig a legkisebbek is könnyeden forgathatják.
Faber Castell ceruzához feltétlen Faber Castell hegyezőt ajánlunk töredezettmentesség érdekében.
Kínálatunkban megtalálható a 12-es környezetbarát színesceruza, mely speciális SV szerkezének köszönheti a grafit tartósságát, törésmentességét.
100% fából készülnek ergonómiai kialakításúak. Ha Önnek balkezes gyermeke van , akkor Önnek a Stabilo által gyártott balkezes színesceruzát ajánljuk figyelmébe, melyet készletben is megvásárolhat.
A Stabilo Color jobb illetve balkezes ergonómikus háromszögletű kiképzésének köszönhetően a szülők kedvenc termékkévé vált. A Stabilo balkezes- illetve jobbkezes bevonata szennyeződésgátló lakkal készült, ezáltal higiénikus.