iskolaszer.com Faber Castell írószer szett

iskolaszer.com Faber Castell írószer szett
PASO AKCIÓ
facebook
24 éve Papiron
24 év garancia - Papiron
Termekek márka szerint
Még több márka »
Termékek design szerint
Még több design »
Iskolakezdési tanácsok
Katalógusok

               Iskolatáskák               Samsonite               IRODASZER
Hírlevél

Töltse le ingyenes segédanyagunkat!
További web áruházaink


Blog

Hogyan válasszunk íróasztalt és széket gyermekünknek?

Sokat kell tanulnod?
Sajog a hátad?
Erre tökéletes megoldás egy ergonómiai iskolai szék!
Tudja, hogyan kell beállítani, hogy gyermeke háta ne sérüljön a tanulás közben? Egy kutatásból kiderült, hogy a diákok közel 80%-a az idejének egy jelentős részét testtartásának változtatásával  tölti, hogy megtalálja kényelmes helyzetét. Ezért a Papiron Kft. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy nem csak felnőtteknek, de gyermekeknek is ergonómiai kialakítású székeket biztosítson.
Egyenes hát, kényelmes váz, talpak alátámasztva. Csuklótámasz nélkül, egy idő után jelentkező szúró fájdalmak megelőzésére zselés csuklótámaszt kínálunk már gyermekek részére. A nyakfájdalmak megelőzése érdekében, monitor- illetve laptoptartók használatát javasoljuk.
Amennyiben a laptop kijelzője nem a megfelelő magasságban van, akkor a nyak izmai megfeszülnek. Ettől szorító fájdalom, stressz alakul ki, mely hosszabb távon maradandó gerinckárosodáshoz vezethet. Ezért már korán gondoskodjon gyermeke egészségéről. Professzionális megoldásokat, weboldalunkon, az íróosztalunk, székek címszó alatt találja.
Tudja hogy az európai emberek 43%-a szenved gerinc fájdalmaktól? Ennek oka a sok ülés, valamint a rossz testtartás - ezért fontos hogy már fiatal korban megelőzzük.
Az ínhüvelygyulladás egy nagyon kellemetlen, és sokszor igen fájdalmas, hosszantartó betegség. Kialakulásának oka, akár egészen hétköznapi tevékenységtől is adódhat, kényelmetlen egér vagy billentyű használatától.
Az írásnak köszönhetően erős igénybevételnek vannak kitéve a kötőszövethuzalok. Ezért fontos a megfelelő kézalátámasztás is. A szék magasságának beállítása és  az íróasztalhoz való állítása, valamint a gyermek magasságának nagy jelentősége van a szék beállításánál.
A gyermek alsó lábszára, lehetőség szerint 90 fokot zárjon be a combjához képest. Csak olyan széket vásároljon gyermekének, ahol a magasság beállítása biztosított. Amennyiben a széknek karfája van, fontos, hogy használatakor az alkar és felkar 90 fokot  zárjon be.