Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
32.700 Ft
22.889 Ft (18.023 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 30%
Az akció időtartama: 2024. 06. 25. - 2024. 06. 30.
Menny.:set

Iskolatáska szett Ars Una 23 Eucalyptus táska, tolltartó, tornazsák

A szállítás időpontja a készleten lévő termékekre vonatkozik! A kép csak tájékoztató jellegű!
A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztráljon!
32.700 Ft
22.889 Ft (18.023 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 30%
Az akció időtartama: 2024. 06. 25. - 2024. 06. 30.
Menny.:set

Leírás

Fedezd fel az Ars Una Prémium Iskolatáska Szettet: Eucalyptus Virágmintával! Engedd, hogy gyermeked új kalandokra induljon az iskolában az Ars Una Eucalyptus virágmintával ellátott iskolatáskával! Ez a vagány és stílusos táska minden fiú alsós diák számára tökéletes választás az első osztálytól a harmadikig. A romantikus virágminta és a vagány grafika ötvözete egyedivé és trendivé teszi a táskát, amely garantáltan elvarázsolja majd a kicsiket. Kényelem és Funkcionalitás Egyben! Gerincbarát Kialakítás: A táska gerincbarát hátkiképzéssel és párnázott csípőrészével gondoskodik gyermeked kényelméről és egészséges tartásáról. Praktikus Tárolás: A három cipzáras rekesz és praktikus zsebek segítségével minden tanszer megtalálja a helyét, így könnyedén rendszerezhető és elérhető lesz az iskolai felszerelés.Könnyű és Strapabíró: Mindössze 1,1 kg súlya és vízlepergető anyaga teszi rendkívül praktikussá és strapabíróvá. Az alja kemény műanyagból készült, így könnyen tisztítható és védi a tartalmat az esetleges nedvességtől. Miért Válasszuk az Ars Una Táskaszettet? Garancia és Biztonság: Az Ars Una Prémium Iskolatáska Szett 3 éves garanciával érkezik, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú távon is meg fog felelni az elvárásoknak.Kiváló Minőség és Stílus: A táska nemcsak kiváló minőségű anyagokból készült, de egyedi és trendi virágmintájával kiemelkedő stílust kölcsönöz viselőjének.Biztonság Minden Körülmények Között: A nagy felületű ényvisszaverő elemek és a könnyen használható mágneses Fidlock csat gondoskodik a gyermek biztonságáról még a legrosszabb időjárási körülmények között is.Ne habozz tovább! Szerezd be az Ars Una Prémium Iskolatáska Szettet, és engedd, hogy gyermeked stílusosan és kényelmesen készüljön minden iskolai kalandra! Iskolatáska szett Ars Una, Belmil, Samsonite ISITKES0000441 22.889 Ft, 

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm/ tájékoztató jellegűek! 

Paraméterek

Márka Ars Una

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!