Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
52.629 Ft
37.893 Ft (29.837 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Iskolatáska szett Ars Una 24 Enchanted táska,tolltartó,tornazsák lila kulacs, gumismappa, uzsonnásdoboz

A szállítás időpontja a készleten lévő termékekre vonatkozik! A kép csak tájékoztató jellegű!
A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztráljon!
52.629 Ft
37.893 Ft (29.837 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Leírás

Előrendelhető! Fedezd fel az Enchanted iskolatáska szettet, ami varázslatosan praktikus és stílusos választás minden kisdiáknak! Ez a szett nem csupán egy egyszerű iskolatáska kollekció, hanem egy valódi varázslat, ami minden iskolai napot különlegessé tesz. Az Enchanted táska könnyű és gerincbarát kialakításának köszönhetően ideális választás gyermeked számára. A tágas belső térnek és a jól pakolható kialakításnak köszönhetően minden tankönyv és füzet kényelmesen elfér benne. A tolltartó szintén a varázslatos témát követi, és gondoskodik arról, hogy minden íróeszköz rendben legyen és könnyen elérhető a tanórákon. A kulacsok pedig segítenek a folyadékutánpótlásban, míg az uzsonnásdoboz gondoskodik arról, hogy gyermeked mindig energikus maradjon az iskolai tevékenységek során. Ne habozz, válaszd az Enchanted iskolatáska szettet, és ajándékozd meg gyermekedet egy varázslatos és praktikus táskakollekcióval! Rendeld meg most a 30 éves Papíron Kft-től, és garantáltan nem fogsz csalódni! Legyen része gyermekednek ez a varázslatos szett a sikeres tanulás és kalandok során! Iskolatáska szett Ars Una, Belmil, Samsonite ISITKES0000474 37.893 Ft, 

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm/ tájékoztató jellegűek! 

Paraméterek

Márka Ars Una
Design Enchanted
Lány igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Mit vettek még, akik ezt vették: