Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
61.159 Ft
44.035 Ft (34.673 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Iskolatáska szett Ars Una 23 Geek (5256) iskolatáska, tolltartó kocka kulacs, uzsonnásd mágneszáras táska

A szállítás időpontja a készleten lévő termékekre vonatkozik! A kép csak tájékoztató jellegű!
A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztráljon!
61.159 Ft
44.035 Ft (34.673 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Leírás

Fedezd fel a Geek iskolatáska szettet, ami minden kis tudós és feltaláló álmaihoz igazodik! Ez a kiváló minőségű Ars Una prémium szett minden egyes részletében tökéletes választás az első osztályos kisfiúk számára, akik tele vannak kíváncsisággal és lelkesedéssel az iskolai kalandok iránt. Miért érdemes választani az Ars Una táskaszettet? Teljes körű felszereltség: A Geek iskolatáska szett minden fontos elemet tartalmaz, amire egy első osztályos fiú szüksége lehet az iskolában. A táska, a tolltartó, a tornazsák, a kulacs és az uzsonnásdoboz mind-mind része ennek a praktikus és stílusos szettnek, így nem kell külön-külön keresgélned a kiegészítőket.Kényelem és ergonómia: Az Ars Una prémium iskolatáska kényelmesen illeszkedik a fiúk hátához, és a gerincbarát kialakításnak köszönhetően nem terheli meg feleslegesen a hátizsák a gyermek gerincét. A könnyű anyag és a jól pakolható dizájn pedig lehetővé teszi, hogy a fiúk könnyedén szállíthassák minden iskolai eszközüket.Stílus és egyediség: A Geek iskolatáska szett letisztult, modern designnal rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik minden fiú stílusához és ízléséhez. A különleges Geek minta minden fiút lenyűgöz majd, és örömmel fogja viselni az iskolában.Ne habozz tovább, válaszd az Ars Una prémium iskolatáska szettet a Geek mintával, és garantáltan minden fiú napja izgalmas és sikeres lesz az iskolában! Legyen a kisfiúd számára a tanulás és felfedezés minden napja egy igazi kaland az Ars Una táskaszettel! Iskolatáska szett Ars Una, Belmil, Samsonite ISITKES0000037 44.035 Ft, 

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm/ tájékoztató jellegűek! 

Paraméterek

Márka Ars Una
Design Geek - kocka
Alsó tagozatosok igen
1-4.osztályos fiúknak I
title Ars Una webshop - iskolatáska szett Born to Ride lovas
keywords Ars Una webshop, Ars Una iskolatáska, Ars Una tolltartó
description Valahol megtalálta mégjobb áron a fenti terméket? Írjon nekünk!
Kollekció Ars Una Geek (5256) - 2023 collection ku
papiron keywords Ars Una webshop, ars una iskolatáska, Ars Una tolltartó
Fiú igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek