Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
20.989 Ft
17.841 Ft (14.048 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15%
Az akció időtartama: 2024. 06. 25. - 2024. 06. 30.
Menny.:db

American Tourister hátizsák Take2Cabin Casual Backpack 150909/0528-Harbor Blue

A szállítás időpontja a készleten lévő termékekre vonatkozik! A kép csak tájékoztató jellegű!
A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztráljon!
20.989 Ft
17.841 Ft (14.048 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15%
Az akció időtartama: 2024. 06. 25. - 2024. 06. 30.
Menny.:db

Leírás

Fedezze fel az American Tourister Take2Cabin Casual Backpacket, amely tökéletes társ minden utazáshoz. Ez a stílusos hátizsák kifejezetten úgy lett tervezve, hogy megfeleljen a Wizzair és Ryanair légitársaságok szigorú kézipoggyász szabványainak, így tökéletes választás a gyakori légi utazók számára.A Take2Cabin Casual Backpack kompakt méretben készült, mégis rendkívül tágas belső terével minden fontos tárgyát magával viheti. A hátizsák tartós, vízálló anyagból készül, ami garantálja, hogy minden tartalma száraz marad, még a legváltozékonyabb időjárás esetén is. A jól átgondolt belső elrendezés több, könnyen hozzáférhető zsebbel rendelkezik, amelyek segítségével rendszerezheti és gyorsan megtalálhatja utazási kellékeit. A biztonságos, zárható rekeszek biztosítják, hogy értékei mindig biztonságban legyenek. Az ergonómikusan tervezett párnázott hátrész és vállpántok maximális kényelmet biztosítanak viselőjének, még hosszú távú viselés esetén is. Ez a kialakítás különösen hasznos a hosszabb utazásokon, ahol fontos a megfelelő támogatás és a terhelés egyenletes elosztása. Az American Tourister Take2Cabin Casual Backpack nem csak funkcionális, hanem divatos is. Különböző színekben és mintákban kapható, így minden utazó megtalálhatja a stílusához illő darabot. Legyen szó városnézésről, túrázásról vagy a mindennapi munkába járásról, ez a hátizsák tökéletes választás az aktív és stílusos utazó számára. Válassza az American Tourister Take2Cabin Casual Backpacket, és élvezze az utazás minden pillanatát gondtalanul és stílusosan. Tökéletes választás azok számára, akik egy megbízható, divatos és praktikus hátizsákot keresnek, amely a legtöbb légitársaság kézipoggyász előírásainak megfelel. Tegye utazásait egyszerűbbé és kényelmesebbé ezzel a magas minőségű, sokoldalú hátizsákkal. American Tourister AJAMHAT0000194 17.841 Ft, 

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm/ tájékoztató jellegűek! 

Paraméterek

Márka American Tourister
Design Take2cabin
Súly (kg) 0,6Kg
Térfogat (liter) 26,5L
Méret 30x40x20cm
SA/Méret COL :14
SA/Termék színe :Camo Green/Orange
SA/Színkód :9170
SA/Márka :American Tourister

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!