Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
230 Ft (181 Ft + ÁFA)
Menny.:ív

Etikett Avery 17, 8x10 -270- -L4730REV-25- 25lap/dob

Cikkszám: IPECAVE0000002
Gyártó: Avery
Nem értékelt
A szállítás időpontja a készleten lévő termékekre vonatkozik! A kép csak tájékoztató jellegű!
A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztráljon!
230 Ft (181 Ft + ÁFA)
Menny.:ív

Leírás

Az Avery Zweckform L4730REV-25 visszaszedhető címkéi tökéletesek pl. termékek beárazásához, megjelöléséhez. A címke mérete: 17,8x10mm. A csomag tartalma: 6750 címke/25 ív. A címkék megbízhatóan tapadnak, ugyanakkor a legtöbb felületről ragasztómaradvány nélkül eltávolíthatóak. Biztos lehet abban, hogy az ívek nem akadnak el nyomtatás közben és nem kerül ragasztómaradvány a nyomtatójába. A problémamentes nyomtatás a lézernyomtatók esetén a TÜV SÜD által bevizsgált és tanúsított. Az univerzális etikettek tökéletes címkézést, tűéles képeket, tökéletes toner tapadást és elkenődésmentes felületet garantálnak. Környezetbarát, FSC minősített és klórmentes eljárással fehérített. Tervezze meg és nyomtassa ki címkéit gyorsan és egyszerűen - ingyenes szoftverünkért és sablonjainkért látogasson el a https://www.avery.hu/szoftver/avery-design-print weboldalra vagy használja a Microsoft Office csomagokba beépített sablonjainkat! Optimalizált minőség tintasugaras, lézer és színes lézer nyomtatókhoz, fénymásolókhoz. Etikett címkék IPECAVE0000002 230 Ft, 

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm/ tájékoztató jellegűek! 

Paraméterek

Márka Avery
Típus név Etikett
Méret 17,8x10mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mit vettek még, akik ezt vették: