Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
50.529 Ft
36.380 Ft (28.646 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Iskolatáska szett Ars Una 24 Cute Animals Kitten táska,tolltartó,cica tornazsák, kulacs, gumismappa uzsonnásdo

A szállítás időpontja a készleten lévő termékekre vonatkozik! A kép csak tájékoztató jellegű!
A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztráljon!
50.529 Ft
36.380 Ft (28.646 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Leírás

Előrendelhető! Fedezd fel a Cute Animals - Kitten iskolatáska szettet, amely a legaranyosabb és legédesebb választás minden kislánynak! Ez a szett nem csupán egy egyszerű iskolatáska, hanem egy igazi stílusos és praktikus kiegészítő, ami garantáltan fel fogja dobni gyermeked iskolai napjait. Az izgalmas mintával ellátott táska és tolltartó minden lány szívét megdobogtatja majd. A különleges Cute Animals - Kitten dizájnval a kislányok büszkén fogják hordani ezt a szettet az iskolában. A tornazsák és a kulacs pedig gondoskodik a folyadékutánpótlásról, míg az uzsonnásdoboz segít elkerülni az éhes gyomor kellemetlenségeit. Így gyermeked mindig energikus és friss maradhat az iskolai tevékenységek során. Ne habozz, válaszd a Cute Animals - Kitten iskolatáska szettet, és ajándékozd meg gyermekedet egy aranyos és praktikus táskakollekcióval! Rendeld meg most a 30 éves Papíron Kft-től, és garantáltan nem fogsz csalódni! Legyen része gyermekednek ez a szett a sikeres tanulás és kalandok során! Iskolatáska szett Ars Una, Belmil, Samsonite ISITKES0000482 36.380 Ft, 

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm/ tájékoztató jellegűek! 

Paraméterek

Márka Ars Una
Design Cute Animals-kitten
Lány igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Mit vettek még, akik ezt vették: