Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
49.370 Ft
35.546 Ft (27.989 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Iskolatáska szett Ars Una 24 Cute Animals Puppy tacskó táska, tolltar tornazsák, kulacs, uzsonnásdoboz

A szállítás időpontja a készleten lévő termékekre vonatkozik! A kép csak tájékoztató jellegű!
A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztráljon!
49.370 Ft
35.546 Ft (27.989 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Leírás

Előrendelhető! Indulj útnak egy lenyűgöző kalandra a Cute Animals - Puppy iskolatáskával, ami nemcsak stílusos, de praktikus és biztonságos kísérőd lesz az úton! Fedezd fel a 30 éves Papíron Kft. által kínált prémium iskolatáska szettet, ami minden gyermek számára tökéletes választásnak bizonyulhat az iskolai évek során. Ez a szett minden fontos elemet tartalmaz:Táska: A könnyű és vízlepergető anyagból készült táskának kemény műanyag alja van, ami extra védelmet nyújt a holmijaidnak. A puha vállpántok három ponton állíthatók, így tökéletesen testreszabhatóak, és a gerincbarát hátkiképzés, valamint a párnázott csípőrész biztosítja a kényelmes viseletet. Tolltartó: A vidám, kockás mintával díszített tolltartó praktikus tárolóhelyet kínál az összes írószámodnak, és bájos külsejével mindenki figyelmét magára vonja.Tornazsák: A tornazsák is része a szettnek, amely szintén rendelkezik gerincbarát kialakítással és praktikus tárolóhellyel. Kulacs és uzsonnásdoboz: Ne felejtsd el bepakolni a kulacsot és az uzsonnásdobozt a kényelmes és egészséges táplálkozáshoz az iskolában! Ne késlekedj tovább, és rendeld meg most ezt a fantasztikus iskolatáska szettet a 30 éves Papíron Kft.-től, hogy minden nap biztonságosan és stílusosan léphess be az iskola kapuján! Iskolatáska szett Ars Una, Belmil, Samsonite ISITKES0000483 35.546 Ft, 

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm/ tájékoztató jellegűek! 

Paraméterek

Márka Ars Una
Design Cute animals-puppy
Lány igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!