Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
42.469 Ft
30.578 Ft (24.077 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Iskolatáska szett Ars Una 24 Street kings táska, tolltartó, tornazsák gördeszka

A szállítás időpontja a készleten lévő termékekre vonatkozik! A kép csak tájékoztató jellegű!
A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztráljon!
42.469 Ft
30.578 Ft (24.077 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Leírás

Előrendelhető! Fedezd fel az "Utca Királyát" az Ars Una prémium iskolatáska szettben, mely garanciával érkezik és minden gyermek számára tökéletes választás az iskolai év kezdetére! A Street Kings táska, tolltartó és tornazsák együttese minden igényt kielégít, és garantáltan felkelti a kis királyok és királynők figyelmét az iskolaudvaron! Street Kings táska: Ez a könnyű, gerincbarát és jól pakolható iskolatáska unikornisos grafikával és sötétben világító elülső zsebbel van ellátva, ami igazi varázslatot hoz az iskolai napokba. A hátkiképzés párnázott és három ponton állítható puha vállpántokkal rendelkezik, így kényelmes viseletet biztosít minden 1-3. osztályos lány számára.Tolltartó: A szett részeként egy praktikus tolltartó is található, amelyben minden fontos írószert kényelmesen el lehet helyezni. A vidám, kockás mintával díszített tolltartó igazi kedvenc lesz a kislányoknak.Tornazsák: A tornazsák is része ennek a lenyűgöző szettnek, amelyben kényelmesen elférnek a sportruhák és cipők. Az oldalán található tépőzáras zsebek pedig segítenek rendezetten tárolni a kulacsot és más kiegészítőket.Mindezek mellett a szett rendkívül könnyű, vízlepergető anyagból készült, így tartós és strapabíró. A belső elválasztók és zsebek gondoskodnak arról, hogy az iskolai felszerelések mindig rendezettek és könnyen elérhetőek legyenek. A mágneses Fidlock csat pedig könnyen használható és biztonságos záródást garantál.Ne habozz többet, válaszd az "Utca Királyát", és engedd, hogy gyermeked a legmenőbb stílusban ragyoghasson az iskolában! A szett minden része garantáltan elnyeri a kislányok és kisfiúk tetszését, és biztosítja számukra az iskolai év sikerét Iskolatáska szett Ars Una, Belmil, Samsonite ISITKES0000460 30.578 Ft, 

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm/ tájékoztató jellegűek! 

Paraméterek

Márka Ars Una
Design Street Kings
Fiú igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Mit vettek még, akik ezt vették: