Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
49.370 Ft
35.546 Ft (27.989 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Iskolatáska szett Ars Una 24 Street kings táska, tolltartó, tornazsák kulacs, uzsonnásdoboz gördeszka

A szállítás időpontja a készleten lévő termékekre vonatkozik! A kép csak tájékoztató jellegű!
A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztráljon!
49.370 Ft
35.546 Ft (27.989 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Leírás

Előrendelhető! Fedezd fel az Ars Una prémium iskolatáska szettet, amely garantáltan királyi élményt nyújt az iskolai évek során! Az új Street Kings táska, tolltartó és tornazsák együttese segít abban, hogy minden 1-3. osztályos gyermek magabiztosan léphessen az iskolapadok közé, érezve magát királyul a suliban és azon túl is! Ez a lenyűgöző iskolatáska szett minden igényt kielégít:Street Kings táska: Ebben a könnyű és gerincbarát táska és tornazsák kombinációban minden helye van annak, amire egy kisdiáknak szüksége lehet az iskolában. A vízlepergető anyagból készült táska alja kemény műanyagból van, ami extra tartósságot és védelmet nyújt. A vállpántok három ponton állíthatóak és puha párnázottak, így maximális kényelmet biztosítanak a hátán. A két oldalán lévő tépőzáras zsebek pedig tökéletes helyet biztosítanak a kulacsoknak.Tolltartó: A vidám, kockás mintával díszített tolltartó praktikus és stílusos kiegészítője lesz minden kisdiák felszerelésének. A belső elválasztók és zsebek segítségével könnyedén rendezhetőek az írószerek és kincsek.Tornazsák: A rendkívül könnyű és strapabíró tornazsák segítségével a gyerekek könnyedén hordhatják magukkal a sportfelszereléseiket. Az átlátszó tartóban a tornaórák órarendje is könnyedén tárolható.Mindezek mellett a szett tartalmazza még a mágneses Fidlock csatot, ami könnyen használható és biztonságos záródást biztosít, valamint nagy felületű fényvisszaverő elemeket a gyermek biztonsága érdekében. Ne habozz, válaszd az Ars Una prémium iskolatáska szettet, és engedd, hogy gyermeked stílusosan és kényelmesen kezdhesse meg az iskolai évet! Iskolatáska szett Ars Una, Belmil, Samsonite ISITKES0000493 35.546 Ft, 

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm/ tájékoztató jellegűek! 

Paraméterek

Márka Ars Una
Design Street Kings
Fiú igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Mit vettek még, akik ezt vették: