Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
31.253 Ft
24.065 Ft (18.949 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 23%
Az akció időtartama: 2024. 06. 25. - 2024. 06. 30.
Menny.:db

Ars una iskolatáska M anatómia Apple Pie (5349) 24 süni 54563490

A szállítás időpontja a készleten lévő termékekre vonatkozik! A kép csak tájékoztató jellegű!
A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztráljon!
31.253 Ft
24.065 Ft (18.949 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 23%
Az akció időtartama: 2024. 06. 25. - 2024. 06. 30.
Menny.:db

Leírás

Iskolakezdés előtt álltok, és még keresitek az ideális társat az új tanévhez? Nos, ne keressetek tovább, mert itt van az Ars Una Süni Apple Pie Hátizsák formájú iskolatáska, ami nemcsak praktikus, de még stílusos is! Ez a varázslatos hátizsák teljesen új színfolt lesz az iskolai életetekben. Ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyen illeszkedik a gyermek hátához, miközben a szellőztető barázdái és a műanyag merevítése gondoskodik a megfelelő szellőzésről és a támogatásról. A hátizsák három nagy cipzáras rekesszel rendelkezik, így minden iskolai felszerelés kényelmesen elfér benne. Az első rekeszben praktikus toll- és igazolvány tartó rekeszt is találtok, így mindig minden kéznél lesz, amire csak szükségetek lehet az iskolában. Oldalán két gumis zseb is helyet kapott, így könnyedén tárolhatjátok benne a kulacsotokat. Az alja tartós és kemény textillel bevont műanyagból készült, így nem kell aggódnia a zsáknak, hogy valami súlyos ártalmat okozna neki. A hátizsák elől, oldalt és a vállpántokon is nagy felületű fényvisszaverő elemekkel rendelkezik, így még sötétedés után is láthatóak lesztek az úton, amennyiben már későn kerültök haza az iskolából. Mindezeken felül pedig nem is beszéltünk még arról, hogy milyen stílusos és trendi lesz az Ars Una Hátizsák hátatokon! Ne habozzatok tovább, rendeljétek meg most az Ars Una Hátizsákot, és tegyétek még vidámabbá és könnyebbé az iskolai napokat! Legyen ez az iskolakezdés igazán emlékezetes és sikeres mindenki számára! Iskolatáskák ISITARSAL00308 24.065 Ft, 

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm/ tájékoztató jellegűek! 

Paraméterek

Márka Ars Una
Design Apple Pie
Súly (kg) 0,9Kg
Térfogat (liter) 23L
Méret 33X42X21CM
Garancia 3ÉV
Lány Igen
IS/Űrtartalom (Mértékegység) :23L
IS/Súly (Mértékegység) :0,9Kg
IS/Méret (Mértékegység) :33X42X21CM
IS/Minta :Apple Pie (5349) 24

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Mit vettek még, akik ezt vették: