Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
54.259 Ft
39.066 Ft (30.761 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Iskolatáska szett Ars Una 23 Think Pink cicás (5285) iskolatáska tolltartó tornazsák

A szállítás időpontja a készleten lévő termékekre vonatkozik! A kép csak tájékoztató jellegű!
A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztráljon!
54.259 Ft
39.066 Ft (30.761 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Leírás

Fedezd fel az Ars Una prémium iskolatáska szettet, amely garantáltan elbűvöl minden cica-rajongó kisdiákot! A Think Pink fantasztikus cicás szett tökéletes választás az 1-3. osztályos gyermekek számára, hogy stílusosan és kényelmesen induljanak az iskolai évbe.A szett tartalma: Think Pink iskolatáska: Ez a könnyű és praktikus iskolatáska a vízlepergető anyagának és kemény műanyag aljának köszönhetően tökéletes választás minden gyermek számára. A gerincbarát hátkiképzés és a párnázott csípőrész extra kényelmet biztosít a hosszú iskolai napok során. A három ponton állítható, puha vállpántok tovább növelik a kényelmet.Tolltartó: A vidám, kockás mintával díszített tolltartó praktikus és stílusos kiegészítője lesz minden kisdiák felszerelésének. A belső elválasztók és zsebek segítségével könnyedén rendezhetőek az írószerek és kincsek.Tornazsák: A könnyű és strapabíró tornazsák ideális társ a sportórákhoz. Az átlátszó tartóban tárolható az órarend, így mindig kéznél van a legfontosabb információ.Ezenkívül a szett tartalmazza még a praktikus tépőzáras zsebeket a kulacsoknak, a könnyen használható mágneses Fidlock csatot, valamint nagy felületű fényvisszaverő elemeket a gyermek biztonsága érdekében.Ne habozz, válaszd az Ars Una prémium iskolatáska szettet, és engedd, hogy gyermeked örömmel és stílusosan kezdhesse meg az iskolai évet! Iskolatáska szett Ars Una, Belmil, Samsonite ISITKES0000072 39.066 Ft, 

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm/ tájékoztató jellegűek! 

Paraméterek

Márka Ars Una
Design Think Pink - cica
Alsó tagozatosok igen
Lány igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek