Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
42.069 Ft
30.290 Ft (23.850 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Iskolatáska szett Ars Una City of Budapest iskolatáska+tornazsák+ A5 füzetbox+kulacs

A szállítás időpontja a készleten lévő termékekre vonatkozik! A kép csak tájékoztató jellegű!
A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztráljon!
42.069 Ft
30.290 Ft (23.850 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Leírás

Örömmel mutatjuk be Önöknek a City of Budapest dizájnnal ellátott Ars Una prémium iskolatáska szettet, amely egyedi stílusával és praktikus kialakításával ideális választás lehet gyermeküknek az iskolába való induláshoz. Ez a különleges szett minden fontos elemmel ellátva érkezik, hogy könnyebbé tegye gyermekük mindennapjait az iskolában és azon kívül is. Táska: A City of Budapest dizájnnal díszített táska nemcsak stílusos megjelenést biztosít, hanem kényelmes viseletet és strapabíró kialakítást is. Ideális választás mindennapos használatra, és megfelelő tárolóhellyel rendelkezik könyveknek, füzeteknek és egyéb tanuláshoz szükséges eszközöknek. Tornazsák: A tornazsák sportos designja és kényelmes kialakítása lehetővé teszi gyermekük számára, hogy kényelmesen cipelje magával sportfelszerelését az iskolába vagy az edzésekre. Strapabíró anyagból készült, hogy megállja a mindennapi igénybevételt. Ne habozzanak, rendeljenek most, hogy gyermeküknek a legjobbat nyújthassák az iskolakezdéshez! A Papiron Kft. 30 éves tapasztalata garancia arra, hogy minőségi és megbízható termékeket kapjanak. Iskolatáska szett Ars Una, Belmil, Samsonite ISITKES0000193 30.290 Ft, 

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm/ tájékoztató jellegűek! 

Paraméterek

Márka Ars Una
Design City of Budapest
VideoWeb Papiron http://youtu.be/D2pHTpqmq_4
VideoWeb Irodaszer http://youtu.be/D2pHTpqmq_4
VideoWeb Tanszer http://youtu.be/D2pHTpqmq_4
Alsó tagozatosok igen
Fiú igen
Lány igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!