Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
93.989 Ft
80.830 Ft (63.646 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 14%
Az akció időtartama: 2024. 09. 09. - 2024. 09. 25.
Menny.:db

Samsonite bőrönd 69/25 S'CURE 4kerekű 69/25 49x69x29 SPINNER 49307/1776 Silver ezüst

A szállítás időpontja a készleten lévő termékekre vonatkozik! A kép csak tájékoztató jellegű!
A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztráljon!
93.989 Ft
80.830 Ft (63.646 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 14%
Az akció időtartama: 2024. 09. 09. - 2024. 09. 25.
Menny.:db

Leírás

Tökéletes Kísérő Hosszabb Utakhoz: Samsonite S'CURE 69/25 Bőrönd – Strapabíró és Stílusos
A Samsonite S'CURE 69/25 bőrönd az ideális választás a hosszabb utazásokra tervezett poggyászok között, kiválóan ötvözi a kényelmet, a biztonságot és a stílust. Ez a bőrönd bőséges tárolási kapacitással rendelkezik, miközben megőrzi a kompaktság és könnyű kezelhetőség előnyeit.
Főbb jellemzők:
Tartós Polipropilén Külső: Az ütésálló polipropilén anyag biztosítja a bőrönd tartósságát és ellenállását az utazás fizikai megpróbáltatásaival szemben.
Nagy Méretű Tárolás: A 69 cm magas és 25 cm mély bőrönd tágas belső teret kínál, tökéletesen megfelelve a hosszabb vagy családi utazások igényeinek.
Optimalizált Vízállóság: Speciális tömítésekkel felszerelt, amelyek meggátolják a nedvesség bejutását, így a csomagtartalom védett marad az elemekkel szemben.
Kiváló Mozgékonyság: Négy dupla kereke stabil és könnyű manőverezhetőséget biztosít, lehetővé téve a bőrönd sima mozgatását minden típusú felületen.
Megbízható Zárrendszer: A hárompontos zárrendszer nemcsak hogy extra védelmet nyújt, hanem gyors és egyszerű hozzáférést is biztosít a bőrönd tartalmához.
Ideális választás: A Samsonite S'CURE 69/25 bőrönd ideális választás azok számára, akik egy megbízható, nagy kapacitású és elegáns bőröndöt keresnek hosszabb utazásokhoz. Kiválóan alkalmas több hetes vakációkhoz, családi látogatásokhoz vagy üzleti útjaidhoz.
#Samsonite #SCURE #KabinBőrönd #HosszúUtazások #TartósPoggyász #UtazásiStílus
Bőröndök AJSAKFB0001071 80.830 Ft, 

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm/ tájékoztató jellegűek!  - a termékfotók tájékoztató jellegűek. /pl ha a fotón más kiegészítő termék is szerepel, azok külön megvásárolhatóak, nem része az adott termék árának pl: kép:gyertyatartó gyertyával, az ár csak a gyertyatartóra vonatkozik, a gyertya külön termék fotó ilusztráció. Tolltartó: fotó: tolltartartó+írószerek az ár csak a tolltartóra értendő az írószerek ilusztrációk, az árát nem tartalmazzák, töltött tolltartó esetén az ár tartalmazza az írószerek értékéet is/ 

Paraméterek

Márka Samsonite
Design S'Cure
Típus név S'Cure
Súly (kg) 4,2Kg
Térfogat (liter) 79L
Méret 49x69x29cm
Garancia 5év
Szín ezüst
Kollekció Travell
papiron keywords Samsonite bőrönd, Samsonite webshop, aktatáska, táskaweb
Fő cikkcsoportnév bőrönd
SA/Garancia (év) :5év
SA/Bőrönd borítása :Kemény
SA/Méret (Mértékegység) :49x69x29
SA/Méret (Magasság/Szélesség) :69/25
SA/Termék színe :ezüst
SA/Design :S'Cure
SA/Márka :Samsonite
SA/Termékcsoport :bőrönd

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Mit vettek még, akik ezt vették: