Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
380 Ft (299 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Ajándéktasak italtasak boros matt 12x36cm, Isten éltessen felirattal 371461

A szállítás időpontja a készleten lévő termékekre vonatkozik! A kép csak tájékoztató jellegű!
A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztráljon!
380 Ft (299 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Ismerjük a jó italok szeretetét, és tudjuk, hogy azokat megfelelő módon tárolni és szállítani egy igazi kihívás lehet. Itt jönnek a praktikus és stílusos italtasakok segítségünkre, melyek tökéletes kiegészítői bármilyen alkalmazásnak. Az italtasakok nemcsak a kedvenc italaikat óvják a szennyeződésektől vagy a szivárgástól, hanem megadják azoknak a különleges atmoszférát és stílust is. Legyen szó piknikről, strandról vagy egy egyszerű utazásról, ezek az italtasakok ideális társak. Az italtasakok környezetbarát alternatívát is kínálnak. Készültek olyan anyagokból, melyek könnyen újrahasznosíthatók, így az Ön környezettudatos választása is támogatja bolygónkat. Ha egy rendezvényt szervez, akkor sem kell lemondania a stílusról és a kényelemről. Az italtasakok egyedi mintákkal és dizájnokkal kaphatók, így minden alkalomhoz megtalálja a tökéletes darabot. Ne habozzon tovább, és fejlessze az italozás élményét az italtasakokkal! Kényelmes, stílusos és környezetbarát megoldások várnak Önre. Válassza a legjobbat, és készüljön fel a következő különleges alkalomra vagy utazásra az italtasakok segítségével! Ajándéktasakok SDAJTAS0000218 380 Ft, 

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm/ tájékoztató jellegűek! 

Paraméterek

Márka Party Art

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!