Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
51.469 Ft
37.057 Ft (29.179 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Iskolatáska szett Ars Una 23 Jungle M (5259) táska tolltartó kulacs, uzsonnásdoboz, tornazsák

A szállítás időpontja a készleten lévő termékekre vonatkozik! A kép csak tájékoztató jellegű!
A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztráljon!
51.469 Ft
37.057 Ft (29.179 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Leírás

Az Ars Una prémium iskolatáska szett egy kiváló minőségű és stílusos megoldás az iskolásoknak. Ez a szett nem csupán egy egyszerű táska, hanem egy teljes körű megoldás az iskolába szükséges felszerelések számára. A szett tartalma gondosan összeállított, hogy minden szükséges eszköz könnyen hozzáférhető legyen és kényelmesen szállítható legyen az iskolába vagy bármilyen más helyre. Táska: A táska kiváló minőségű anyagból készült, strapabíró és könnyen tisztítható. Ergonomikus kialakítása révén kényelmes viseletet biztosít hosszú távon is, anélkül, hogy megterhelné a hátat vagy a vállakat. A táska rendelkezik tárolórekeszekkel és zsebekkel a könnyű szervezés érdekében. Tolltartó: A tolltartó része a szettnek, amely kényelmesen elfér a táskában. Számos rekesze van a különféle írószerek tárolására, és könnyen hozzáférhető, így gyorsan megtalálhatóak a tollak és ceruzák.cKulacs és uzsonnásdoboz: Minden iskolás fontosnak tartja az étkezés és hidratáltság fontosságát. Ezért a szett tartalmaz egy kulacsot és egy uzsonnásdobozt, amelyek praktikusak és könnyen szállíthatóak. Gumismappa: A gumismappa egy további hasznos tartozéka a szettnek. Ideális az összegyűjtött jegyzetek, rajzok vagy más papír alapú anyagok tárolására és rendezésére. Miért válasszuk az Ars Una táskaszettet? Prémium minőség: Az Ars Una termékek kiváló minőségű anyagokból készülnek, így hosszú távon is megbízhatóak és tartósak. Teljes körű megoldás: A szett tartalmazza az összes szükséges iskolai felszerelést egy csomagban, így könnyen és gyorsan beszerezhető minden, ami szükséges az iskolai tevékenységekhez. Stílusos megjelenés: Az Ars Una termékek modern és stílusos megjelenéssel rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően az iskolás gyerekek büszkén viselik azokat. Garancia: Az Ars Una prémium iskolatáska szett garanciával rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy ha bármilyen probléma adódik, könnyen cserélheti vagy javíthatja a termékeket. Ars Una táskaszett tehát ideális választás minden olyan szülő számára, aki prémium minőségű és teljes körű megoldást keres gyermekének iskolai felszereléseihez. Ez a szett nemcsak praktikus és megbízható, hanem stílusos megjelenésével és tartósságával is kiemelkedik a többi hasonló termék közül Iskolatáska szett Ars Una, Belmil, Samsonite ISITKES0000053 37.057 Ft, 

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm/ tájékoztató jellegűek! 

Paraméterek

Márka Ars Una
Design Jungle
Alsó tagozatosok Igen
title Iskolatáska szett - Paso a minőség
keywords iskolatáska szett, Paso iskolatáska, ergonómikus iskolatáska
description Valahol megtalálta mégjobb áron a fenti terméket? Írjon nekünk!
Kollekció Ars Una Jungle (5259) - 2023 collection
Lány igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek