Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
62.189 Ft
59.080 Ft (46.520 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Iskolatáska szett Ars Una 24 Lamborghini táska, tolltartó, tornazsák kulacs, uzsonnásdoboz gumismappa

A szállítás időpontja a készleten lévő termékekre vonatkozik! A kép csak tájékoztató jellegű!
A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztráljon!
62.189 Ft
59.080 Ft (46.520 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Leírás

Előrendelhető! Üdvözöljük a Lamborghini stílusú Ars Una prémium iskolatáska szettben! Ha gyermeked rajong az autókért és az izgalmas versenyekért, akkor ez a szett biztosan elnyeri majd a tetszését, és még az iskolába járás is egy valódi élménnyé válik! Az Ars Una prémium iskolatáska szett nem csupán egy egyszerű iskolai felszerelés, hanem egy valódi Lamborghini élmény, ami minden napot különlegessé varázsol! A táska, tolltartó, tornazsák, kulacs és uzsonnásdoboz mindegyike kifinomult designnal és precíz kidolgozással rendelkezik, hogy minden kis részletben megmutassa a minőséget és az eleganciát. A könnyű és ergonomikus kialakításnak köszönhetően a szett tökéletesen illeszkedik gyermeked hátához, és könnyen pakolható, így minden iskolai nap rendben és kényelmesen indulhat. Az egyedi Lamborghini stílus pedig garantáltan kiemeli majd gyermekedet a tömegből, és mindenki irigykedve fogja nézni az ő különleges iskolatáskáját! Ne habozz tovább, válaszd a Lamborghini stílusú Ars Una prémium iskolatáska szettet, hogy gyermeked számára minden iskolai nap egy valódi autós kaland legyen! Rendeld meg most a 30 éves Papíron Kft-től, és biztosítsd neki a legjobb iskolai felszerelést, amire csak szüksége lehet! beérk:2024/04/20 után Iskolatáska szett Ars Una, Belmil, Samsonite ISITKES0000486 59.080 Ft, 

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm/ tájékoztató jellegűek! 

Paraméterek

Márka Ars Una
Design Lamborghini - autós
Fiú igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Mit vettek még, akik ezt vették: