Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
52.629 Ft
36.840 Ft (29.008 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 30%
Az akció időtartama: 2024. 06. 25. - 2024. 06. 30.
Menny.:set

Iskolatáska szett Ars Una 24 My Sweet Horse táska, tolltartó, tornazs kulacs, uzsonnás, gumismappa

A szállítás időpontja a készleten lévő termékekre vonatkozik! A kép csak tájékoztató jellegű!
A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztráljon!
52.629 Ft
36.840 Ft (29.008 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 30%
Az akció időtartama: 2024. 06. 25. - 2024. 06. 30.
Menny.:set

Leírás

Előrendelhető! Üdvözöllek a varázslatos My Sweet Horse iskolatáska szett világában! Ha szereted a lovakat és a csodálatos lovasvilágot, akkor ez a szett pontosan neked való! Hagyd, hogy álmaid lovagló kalandjai újraéledjenek minden egyes iskolai napodon! A My Sweet Horse iskolatáska szett minden egyes darabja figyelemre méltóan tervezett és gondosan kiválasztott, hogy a legmagasabb színvonalú stílust és funkcionalitást nyújtsa. A táska, a tolltartó, a tornazsák, a kulacs és az uzsonnásdoboz mindegyike lenyűgöző ló motívummal van díszítve, ami garantáltan elvarázsol mindenkit. A könnyű és gerincbarát kialakításnak köszönhetően ez az iskolatáska szett kényelmes viseletet biztosít az egész napos iskolai tevékenységek során. A jól pakolható belső tér pedig lehetővé teszi, hogy minden iskolai felszerelésed rendben legyen és könnyen hozzáférhető legyen.Ne habozz, válaszd a My Sweet Horse iskolatáska szettet, és légy részese ennek a varázslatos élménynek minden iskolai napodon! Rendeld meg most a 30 éves Papíron Kft-től, és szerezd be ezt az egyedülálló szettet, amely garantáltan feldobja az iskolai életedet és segít kifejezni szeretetedet a lovak és a lovasvilág iránt! Iskolatáska szett Ars Una, Belmil, Samsonite ISITKES0000476 36.840 Ft, 

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm/ tájékoztató jellegűek! 

Paraméterek

Márka Ars Una
Design My Sweet Horse - ló
Lány igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Mit vettek még, akik ezt vették: