Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
54.259 Ft
39.066 Ft (30.761 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Iskolatáska szett Ars Una 23 Stardust (5258) iskolatáska tolltartó tornazsák

A szállítás időpontja a készleten lévő termékekre vonatkozik! A kép csak tájékoztató jellegű!
A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztráljon!
54.259 Ft
39.066 Ft (30.761 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Leírás

Fedezd fel a Stardust iskolatáska szettet, amely tökéletes választás kislányod számára! Ez a könnyű, gerincbarát és jól pakolható iskolatáska egy igazi csajos mintával rendelkezik, amelyet biztosan imádni fog. A különleges unikornisos grafika mellett még egy sötétben világító elülső zseb is található rajta, ami még izgalmasabbá teszi az iskolás napokat! A szett tartalma:Stardust iskolatáska: Ez a gyönyörű táska nemcsak stílusos, hanem rendkívül praktikus is. Könnyű és könnyen pakolható, így ideális választás 1-3. osztályos lányoknak. A vízlepergető anyagból készült és kemény műanyag aljjal rendelkező táska garantáltan tartós és időtálló.Tolltartó: A szett részeként egy vidám, kockás mintával díszített tolltartó is található, amelyben kényelmesen elférnek a legfontosabb írószerek. Így mindig rendben és könnyen elérhetően lesznek a tollak és ceruzák. Tornazsák: A tornazsák szintén része a szettnek, így a sportfelszerelések is könnyedén szállíthatók és tárolhatók. A praktikus tépőzáras zsebeknek köszönhetően a kulacs és egyéb kiegészítők is könnyen elérhetőek lesznek.Ezek a termékek minőségi anyagokból készültek és számos funkcióval rendelkeznek, hogy megkönnyítsék és színessé tegyék kislányod iskolai napjait. A szett garanciával érkezik, így teljes bizalommal vásárolhatsz. Ne habozz többet, válaszd a Stardust iskolatáska szettet, és készítsd fel kislányodat az iskolakezdésre a legdivatosabb és legpraktikusabb felszereléssel! Iskolatáska szett Ars Una, Belmil, Samsonite ISITKES0000064 39.066 Ft, 

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm/ tájékoztató jellegűek! 

Paraméterek

Márka Ars Una
Design Stardust
Alsó tagozatosok igen
title Ars Una áska - legjobb választás
keywords Ars Una skolatáska szett, Akciós szett, Akciós iskolatáska, tolltartó iskolaáska tornazsák
description Valahol megtalálta mégjobb áron a fenti terméket? Írjon nekünk!
Kollekció Ars Una Stardust (5258) - 2023 collection
Lány igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Mit vettek még, akik ezt vették: