Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.569 Ft (2.023 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Transzfer gél, 100ml Pentart átlátszó 551597

A szállítás időpontja a készleten lévő termékekre vonatkozik! A kép csak tájékoztató jellegű!
A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztráljon!
2.569 Ft (2.023 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A transzfer géllel a lézerrel kinyomtatott mintákat - akár színes, akár monokróm! - tehetjük fel készülő mesterműveinkre, fára, fémre, akár textilre is. Figyeljünk arra, hogy tükrözve nyomtassuk ki a mintánkat - majd a körbevágott mintát tegyük a felületre és jelöljük meg, hova fog kerülni. Csak ezen a felületen dolgozzunk, mert a transzfer gél a széleken nyomot hagy száradás után. Kenjük át a felületet, majd arccal lefelé tegyük rá a mintát. Spatulával vagy kártyával dörzsöljük át a felületet és hagyjuk megszáradni - ez nagyjából 24 óra. Száradás után óvatosan dörzsöljük le a papírt nedves kézzel vagy ronggyal - inkább több lépésben, nehogy a képet is ledörzsöljük! Az eredményért mindenképp megéri majd küzdeni. Kreatív eszközök KRFEPEN0003867 2.569 Ft, 

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm/ tájékoztató jellegűek! 

Paraméterek

Márka Pentart

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mit vettek még, akik ezt vették: