Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
42.469 Ft
30.578 Ft (24.077 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Iskolatáska szett Ars Una 22' Catalina (5094) táska, tolltartó, tornazsák

A szállítás időpontja a készleten lévő termékekre vonatkozik! A kép csak tájékoztató jellegű!
A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztráljon!
42.469 Ft
30.578 Ft (24.077 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Leírás

Fedezd fel a lenyűgöző Catalina iskolatáska szettet, amely garantáltan magával ragadja a lányokat és segít nekik stílusosan és kényelmesen kezdeni az iskolai évet! Most megrendelheted a megbízható 30 éves Papíron Kft.-nél - ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, rendeld meg most! Ez a szett minden lány számára tökéletes választás, és olyan funkcionális és divatos elemekkel rendelkezik, amelyek garantálják a kényelmet és a biztonságot az iskolai mindennapok során. A szett tartalma: Catalina iskolatáska: Ez a könnyű és strapabíró táska vízlepergető anyagból készült, és kemény műanyag alja extra védelmet biztosít a tartalomnak. A gerincbarát hátkiképzés és a párnázott csípőrész segít megelőzni a hát- és vállproblémákat, így lányod mindig kényelmesen hordhatja. Tolltartó: Vidám, kockás mintával díszített tolltartó, amely ideális az írószerek és kincsek számára. A praktikus elrendezésnek köszönhetően könnyedén rendben tarthatóak a dolgok. Tornazsák: A könnyű és jól pakolható tornazsák két oldalán tépőzáras zsebek találhatók a kulacsoknak. Az átlátszó tartóban elhelyezett órarend mindig kéznél van, így nincs többé elveszett órarendi lap. Ezen felül a szett még tartalmazza a könnyen állítható, puha vállpántokat, a könnyen használható mágneses Fidlock csatot, valamint a nagy felületű fényvisszaverő elemeket a biztonságért. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, rendeld meg most a Catalina iskolatáska szettet a Papíron Kft.-től, és garantáld lányodnak a legjobb iskolai élményeke Iskolatáska szett Ars Una, Belmil, Samsonite ISITKES0000411 30.578 Ft, 

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm/ tájékoztató jellegűek! 

Paraméterek

Márka Ars Una
Design Catalina
Lány igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Mit vettek még, akik ezt vették: