Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
44.849 Ft
31.394 Ft (24.720 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 30%
Az akció időtartama: 2024. 06. 25. - 2024. 06. 30.
Menny.:set

Iskolatáska szett Ars Una 22' Magic Forest M táska, kulacs, tolltartó

A szállítás időpontja a készleten lévő termékekre vonatkozik! A kép csak tájékoztató jellegű!
A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztráljon!
44.849 Ft
31.394 Ft (24.720 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 30%
Az akció időtartama: 2024. 06. 25. - 2024. 06. 30.
Menny.:set

Leírás

Merülj el az Elvarázsolt Erdei Kalandok Világában - Az Ars Una Prémium Iskolatáska Szett: Magic Forest Üdvözlünk a mesés erdő varázslatos birodalmában! Az Ars Una Magic Forest iskolatáska szett egy kivételes lehetőség, hogy kislányod az iskolai évek kezdetén már az első lépéseknél megismerkedjen az álmok és kalandok világával. Csábítsd el őt a varázslat és a fantázia birodalmába, hogy minden iskolai nap egy felejthetetlen kaland legyen! Fedezd fel az Elvarázsolt Erdei Kalandok Világát: Magic Forest Iskolatáska: Ez a varázslatos táska nem csupán egy egyszerű iskolatáska, hanem egy csoda birodalmának megnyitója. Az élénk unikornis grafika és a mesés erdei elemek egyedi élményt nyújtanak, melyeket minden kislány imádni fog. A könnyű, gerincbarát kialakítás és a jól pakolható belső rész segít rendben tartani az iskolai felszereléseket, miközben a kényelmet és a megfelelő testtartást biztosítja. Mesés Kulacs: A szett részeként kapott kulacs nem csak egy praktikus italtartó, hanem egy varázslatos kiegészítő, ami minden nap egy kis csodát hoz kislányod életébe. Az élénk színek és a mesés grafika garantáltan mosolyt csal az arcára minden egyes korty után. Miért válasszuk az Ars Una táskaszettet? Egyedi és Varázslatos: Az Ars Una Magic Forest iskolatáska szett egyedülálló varázslattal rendelkezik, mely kislányodat minden nap egy új és izgalmas világba repíti. Minőség és Kényelem: Az Ars Una termékek kiváló minőségű anyagokból készülnek, melyek biztosítják a hosszú élettartamot és a maximális kényelmet. Ezáltal a kislányod egészsége és kényelme mindig előtérben áll. Garancia: Az Ars Una prémium iskolatáska szett garanciával érkezik, így ha bármilyen probléma adódik, könnyedén cserélheted vagy javíthatod a termékeket. Ez a biztonságos vásárlást garantálja. Ne hagyd, hogy az unalom elvegye a gyermeked lelkét az iskolai évek alatt! Vásárold meg most az Ars Una Prémium Iskolatáska Szettet: Magic Forest-et, és engedd, hogy kislányod elrepítse a varázslatos kalandok birodalmába, ahol minden álom valóra válik! Iskolatáska szett Ars Una, Belmil, Samsonite ISITKES0000418 31.394 Ft, 

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm/ tájékoztató jellegűek! 

Paraméterek

Márka Ars Una
Design Magic forest - unikornis
Lány igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mit vettek még, akik ezt vették: