Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
49.370 Ft
34.558 Ft (27.211 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 30%
Az akció időtartama: 2024. 06. 25. - 2024. 06. 30.
Menny.:set

Iskolatáska szett Ars Una 23 Doggy Friends táska, tolltartó kulacs, uzsonnás, tornazsák

A szállítás időpontja a készleten lévő termékekre vonatkozik! A kép csak tájékoztató jellegű!
A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztráljon!
49.370 Ft
34.558 Ft (27.211 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 30%
Az akció időtartama: 2024. 06. 25. - 2024. 06. 30.
Menny.:set

Leírás

Iskolakezdés előtt állsz, és kislányodnak szeretnél egy tökéletes iskolatáskát választani? Ne keress tovább, mert az Ars Una prémium iskolatáska szett mindent magában foglal, amire csak szüksége lehet az iskolai napok során! Ez a különleges szett garantáltan elbűvöli majd islányodat és segít neki a mindennapi teendők könnyed elvégzésében. Miért éppen az Ars Una táskaszettet válasszátok? Kiváló minőség és tervezés: Az Ars Una iskolatáskaszett prémium minőségű anyagokból készült, és a legújabb tervezési trendeket követi. A könnyű, gerincbarát kialakításnak köszönhetően kislányod hosszú ideig kényelmesen hordhatja majd a táskát anélkül, hogy túlzott terhelés nehezedne a hátára. Praktikus kiegészítők: A szett tartalmazza a szükséges összes kiegészítőt, amire csak szükség lehet az iskolában. A tolltartó és a kulacs segít rendszerezni a dolgokat és frissen tartani az innivalót, míg az uzsonnásdoboz segít az egészséges és finom uzsonnák szállításában. Varázslatos design: A Magic Forest mintával díszített iskolatáska és kulacs biztosan elvarázsolja majd kislányodat. Az unikornisokkal és varázslatos erdőkkel díszített design szemet gyönyörködtető és a legmenőbb lányos stílusnak felel meg.Ne habozz tovább! Válasszátok az Ars Una prémium iskolatáska szettet a Magic Forest unikornis mintával a 30 éves Papíron Kft.-től, és induljatok bizalommal és stílusosan az új tanévbe! Ezzel a szettel minden nap egy varázslatos kaland lesz kislányod számára az iskolában! Iskolatáska szett Ars Una, Belmil, Samsonite ISITKES0000057 34.558 Ft, 

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm/ tájékoztató jellegűek! 

Paraméterek

Márka Ars Una
Design Doggy Friends - kutya
Alsó tagozatosok Igen
title Ars Una - Tökéletes választás
keywords Ars Una , Belmil akciós táska, Belmil webshop
description Valahol megtalálta mégjobb áron a fenti terméket? Írjon nekünk!
Kollekció Ars Una Doggy Friends (5268) - 2023 collection
papiron keywords Ars Una , Belmil akciós táska, Belmil webshop
Lány igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Mit vettek még, akik ezt vették: