Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
54.259 Ft
39.066 Ft (30.761 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Iskolatáska szett Ars Una 23 Geek (5256) iskolatáska, tolltartó kocka tornazsák mágneszáras táska

A szállítás időpontja a készleten lévő termékekre vonatkozik! A kép csak tájékoztató jellegű!
A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztráljon!
54.259 Ft
39.066 Ft (30.761 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Leírás

Fedezd fel az Ars Una Prémium Iskolatáska Szettet: Geek Témával! Az Ars Una Prémium Iskolatáska Szett Geek témával ideális választás az aktív és kreatív fiúk számára, akiknek fontos az iskolai felszerelésük minősége és stílusa. A szett minden eleme magában hordozza a minőséget, a praktikumot és a fiúk személyiségét tükröző dizájnt. Funkcionális Kialakítás és Kényelem Mindig Mindenhol Rendben: A táskában, tolltartóban és tornazsákban szereplő három cipzáras rekesz és praktikus zsebek minden tanszert biztonságosan és rendezetten tárolnak, így könnyen hozzáférhetők maradnak az egész tanév során. Kényelem és Egészség: A gerincbarát hátkiképzés és a párnázott csípőrész gondoskodik a kényelemről és a helyes testtartásról, míg a puha vállpántok a könnyű hordozhatóságot teszik lehetővé. Minőség és Tartósság Kitűnő Anyagok: A vízlepergető anyag és a kemény műanyag alj biztosítja, hogy a táskaszett strapabíró legyen, és hosszú ideig megőrizze az eszközök biztonságát. Mágneses Fidlock Csat: Az innovatív csatrendszer könnyen használható és megbízható, így biztosítva a gyors és egyszerű záródást. Miért Válasszuk az Ars Una Táskaszettet? Garancia és Biztonság: A 3 év garancia garantálja a vásárlók bizalmát és elégedettségét, miközben a nagy felületű fényvisszaverő elemek a gyermek biztonságát szolgálják. Stílus és Egyediség: A vidám, kockás mintával díszített tolltartóval még az írószerek tárolása is mókás élménnyé válik, így ösztönözve a gyermeket az iskolai munkára és kreativitásra. Ne habozz tovább, válaszd az Ars Una Prémium Iskolatáska Szettet Geek témával, és garantáld fiadnak az iskolai évek kényelmét és stílusát! Iskolatáska szett Ars Una, Belmil, Samsonite ISITKES0000034 39.066 Ft, 

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm/ tájékoztató jellegűek! 

Paraméterek

Márka Ars Una
Design Geek - kocka
Alsó tagozatosok igen
1-4.osztályos fiúknak I
title Ars Una webshop - iskolatáska szett Barcelona focis
keywords Ars Una webshop, Ars Una iskolatáska, Ars Una tolltartó
description Valahol megtalálta mégjobb áron a fenti terméket? Írjon nekünk!
Kollekció Ars Una Geek (5256) - 2023 collection
papiron keywords Ars Una webshop, ars una iskolatáska, Ars Una tolltartó
Fiú igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Mit vettek még, akik ezt vették: