Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
42.469 Ft
30.578 Ft (24.077 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Iskolatáska szett Ars Una 23 Rollin’ Mania M +ajándék gördeszka táska, tolltartó, tornazsák

A szállítás időpontja a készleten lévő termékekre vonatkozik! A kép csak tájékoztató jellegű!
A feltüntetett árak kiskereskedelmi fogyasztói bruttó árak, cégek részére forgalomtól függően kedvezményes nettó nagykereskedelmi, közületi árakat tudunk biztosítani, ehhez kérjük regisztráljon!
42.469 Ft
30.578 Ft (24.077 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama: 2024. 06. 29. - 2024. 07. 12.
Menny.:set

Leírás

Fedezd fel a Rollin'Mania M iskolatáska szettet, amely tökéletes választás az 1-3. osztályos gyermekek számára, akik szeretik a gördeszkázást! Ez a könnyű, gerincbarát és jól pakolható iskolatáska lenyűgöző gördeszés mintával és számos praktikus funkcióval rendelkezik, hogy az iskolai napok könnyedén és stílusosan teljenek. A szett tartalma:Rollin'Mania M iskolatáska: Ez az ergonomikusan tervezett táska 3 ponton állítható, puha vállpántokkal és párnázott csípőrészével biztosítja a kényelmet és a megfelelő testtartást. A vízlepergető anyagnak és a kemény műanyag aljnak köszönhetően a felszerelések biztonságban vannak az időjárási viszontagságoktól.Tolltartó: Vidám, kockás mintával díszített tolltartó, amelyet kifejezetten az iskolai kalandokhoz terveztünk. A praktikus belső elrendezésének köszönhetően könnyedén rendezhetők benne az írószerek és egyéb kiegészítők.Tornazsák: A szett részeként egy praktikus tornazsák is található, amely könnyedén elfér a táska belsejében, így mindig kéznél van az iskolai testnevelés órákra.A fenti termékek magas minőségű anyagokból készültek, és rendkívül funkcionálisak az iskolai mindennapok során. A biztonságot nagy felületű fényvisszaverő elemek biztosítják, amelyek segítenek a gyermekednek látható maradni az úton.Ne habozz többet, vásárold meg most az Ars Una prémium iskolatáska szettet, és készítsd fel gyermekedet az iskolakezdésre a legjobb felszereléssel! Iskolatáska szett Ars Una, Belmil, Samsonite ISITKES0000431 30.578 Ft, 

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm/ tájékoztató jellegűek! 

Paraméterek

Márka Ars Una
Design Rollin' Mania
Fiú igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek